tiistai 16. elokuuta 2016

Äänipäiväkirjasta

Nyt olen alkanut työstämään omaa äänipäiväkirjaani. Minua häirinneet äänet olivat alussa moottoripyörien ääniä ja korkeaa kimeää ääntä. Nämä äänet eivät puhuneet vielä mitään.

Mutta sitten äänet alkoivat puhumaan ja äänet puhuivat englantia alussa, ne sanoivat rakastavansa minua. Se rakkauden teema haihtui vähitellen, sitten tuli ikäänkuin nauhoitettuja ääniä jonkun viikon ajan toistona edellisestä puhutuista äänistä. Myöhemmin äänet alkoivat parjaamaan ihmisiä ja kertoivat ikäviä asioita. Tämä osio oli erittäin seksistinen.

Sitten oli Jumalan pilkkaa koskeva osuus, jossa minut sanottiin tuomitun eri maissa Jumalan pilkasta. Vanhempi miesääni kertoi sitten kuka minut pelasti Jumalan pilkka tuomiolta Suomessa.

Sen jälkeen äänet alkoivat puhua minulle avioerosta ja sen perumisesta. Eri henkilöt lähipiiristä oli valjastettu siihen ja he jokainen vuorollaan esittävät omat argumenttinsa asioista.

Mutta äänet muuttuivat piinaaviksi ja koko ajan kommentointi kääntyi reaaliaikaiseksi komentoinniksi kaikesta. Äänet olivat jopa ulkomaan matkoilla mukana ja lentokoneissa. Ne komentoivat kaikkea ympärillä tapahtuvaa reaaliaikaisesti, jopa suihkussa käyntiä ja muita intiimejä tilanteita.

Äänet olivat siis alussa koneääniä, sitten englantia, vähän venäjää ja myöhemmin ensin hyvästä puhuvia ja myöhemmin sitten pahasta puhuvia. Näin kuulemma toimivat yleensäkin ihmisten elämässä, että saavat hyvällä ihmisen pauloihinsa ja sitten alkavat piinaamaan ihmistä. Ikävä asia tämä on ollut kaikille.

Mutta olen kirjoittamassa äänipäiväkirjan kokemuksistani. Mukana on myös taustaäänet äänillä. Siellä on mm. koiranhaukuntaa ja lumen narskuntaa ikäänkuin joku puhuisi mikrofoniin ja kävelisi ulkona.

Äänien taustalla oli koneiden ääniä ja mietin, että missä ne äänet nyt ovat. Joskus ajattelin tehdasta, ilmastointilaitetta ja jopa pelastuslaitosta. Äänien taustaa en voinut selvittää tarkemmin.

Kaiken kaikkiaan äänien tietämys ei ollut kovin korkea, tai koulutus ei ole ollut kovin korkea, koska monissa kohtaa äänien komentit tai mielipiteet eivät vastanneet todellista tietoa asioista. Ääniltä puuttui paljon yleistietämystä, joka saavutetaan iän myötä. Ne eivät tienneet taiteista, tieteestä tai yleissivistyksestä aina juuri mitään.

Ne äänet käyttivät myös minulle tuntemattomia sanontoja, joita en ole koskaan aikaisemmin kuullut. Enkä tiedä, missäpäin Suomea sanontoja käytetään tai ketkä käyttävät kyseistä kieltä?!

Vain kuolema vapauttaa ihmiset näistä rankoista kokemuksista, koska ihminen muistaa pienetkin yksityiskohdat tapahtumista elämänsä loppuun asti. Ei ole keinoa unohtaa sanoja, mitä on äänien toimesta sanottu. Kokemus on liian rankka muiden ymmärrettäväksi.

Vastaavaa häirintää voidaan tehdä Ruotsissa ilmi tulleen äänitekniikan keinoin myös! Se herättää ajatuksia, miksi tätä ei voitaisi tutkia tarkemmin ja julkaista tekniikan sovellukset myös Suomessa. Siinähän reaaliaikaisesti voitiin selvittää koehuoneen ulkopuolella vastaukset koekysymyksiin ja reaaliaikaisesti välittää vastaukset koehenkilöille huomaamattoman tekniikan avulla.

Voi vain kuvitella muita mahdollisuuksia tekniikan käyttöön. Ihminen voidaan manipuloida ilman muiden ihmisten tietämystä tällä tekniikalla ääritekoihin. Hänen mielenstä voidaa kaapata jopa muiden ihmisten tuhoamiseen joko henkisesti tai fyysisesti. Tekniikan käyttöä ei voi näyttää toteen, eli ei voida selvittää ihmisen yhteyttä esimerkiki johonkin ääriliikkeeseen.

Taustaa!

Tämä pohdinta syntyi tämän oman manipuloitumiseni seurauksena, sekä sen Ruotsissa paljastuneen koelunttauksen perusteella. Äänien avulla manipulointi voidaan tehdä ilman, että jää todisteita tai että ihmistä pystytään yhdistämään minkään kännykkätietojen tai tietokonetietojen perusteella esimerkiksi terroristijärjestöihin.

Reaaliaikainen tietojen vaihto molempiin suuntiin mahdollistaa tietojen ja ohjeiden saannin ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Tämän on nykypäivää ja mahdollista toteuttaa. Mikään turvallisuusjärjestelmä ei tunnista tätä missään vaiheessa! Se on näkymätöntä eikä turvajärjestelmät lentokentillä tunnista järjestelmän olemassa oloa. Se on kätketty ihmiseen siten.





1 kommentti: