lauantai 17. joulukuuta 2016

Viha

"Vihan määrä on suuri."

"Epäonnistuminen ihmisen kiusanteossa on huonoa mainosta häirintäkoneistolle."

"He eivät voi hyväksyä, että joku häiritty palaa työelämään."

"Koska he ovat häirittyjä muun syyn takia, kuten naapureidensa häiritsemiä, jumalauta."

"He siis julistavat koko ajan olleensa meidän lähialueen asukkaita, ja he ovat päättäneet ottaa koko mäen häirintäkohteeksi.

"He ovat saaneet uusia parempia aseita häirinnän toteuttamiseksi. He ovat vihaista joukkoa koko jutussa."

He ovat kyllästyneet siihen, että kaikki luulevat, että olen terve. Olen ollut siis terve suurimman osan aikaa. Olen vain manipuloitunut heidän äänihäirinnästään, siksi he ovat nyt vihaisia, kun pystyn toimimaan normaalisti kaikkialla yhteiskunnassa. Siksi he yrittävät tehdä olot fyysisesti mahdottomaksi.

Ihminen kyllä kestää kipua paljon. Onneksi. Sotilaallisissa tehtävissä olevien on oltava parempia fyysisesti, ja sen ymmärtää tavalliset kansalaiset joutuessaan näiden aseiden uhreiksi. Nämä ovat kehitetty alunperin sotilaalliseen häirintään kaikkia vihollisia vastaan. Tiedot löytyvät jo toisen maailmansodan jälkeisiltä ajoilta 1950 -luvulta.

Eletronisten aseiden saatavuus on helppo, kaikki aseet löytyvät netistä, sivustoja on kuinka paljon tahansa, ja kuka tahansa saa tilattua näitä tänä päivänä.

Kohdehenkilönä voi siis olla kuka tahansa tavallinen kansalainen ikään, sukupuoleen ja elämän tilanteeseensa katsomatta. Kukaan ei voi tietää, kuka tai ketkä ovat uhreja suomalaisessa yhteiskunnassa.

Asioista vaietaan, koska mitään ei näy päälle päin. Ihminen vain kantaa kivun sisällään ja samoin äänihäirintää eivät kuule muut kuin häirityt. Se on yleensä hyvin ikävää kiroilua ja panettelua kaikista lähipiirin ihmisistä.

Viha on päällimmäisenä tunteena. Usein he sanovat olevansa "lähialueen ihmisiä", siis häirintää aiheuttavat tahot. Mutta kuka tahansa voi harjoittaa häirintää.

Kohdallani lienee samaa porukkaa kuin Azoreilla olleet nuoret, joilla on syytä häiritä minua, kun eivät hyötyneet taloudellisesti minusta silloin tai myöhemminkään. Jyvässeutu lienee avainasemassa.

Mutta päivä kerrallaan sanoi pässi kun päätä leikattiin. Elämä menee eteenpäin häirittynä kuten ennenkin, eikä kannata enää suurta melua nostaa, vaan ajaa virallista tietä aloitetta kaikkien suomalaisten häirittyjen ihmisoikeuksien puolesta.

Tämähän on ihmisoikeusasia myös maailmanlaajuisesti. Häirintä on tullut jäädäkseen ja osa ihmiskunnasta tulee olemaan uhrina tässä toiminnassa. Kukaan ei pysty estämään ihmisten käyttäytymistä näin.

Historia toistaa itseään. Natsien toimintaa on pidetty julmana ja kauheana, mutta kuinka paljon ihmisiä saatiin värvättyä mukaan! Tämä toiminta vetää nuoria mukaansa koko ajan enemmän, tämä on siis kuin natsiarmeija nykyajassa! Tämä häirintä jatkuu jokaisen uhrin osalta elämän loppuun asti, kun se on kerran aloitettu.

Laki on siis voimassa häirittyjen osalta koko maailmassa vain kolmessa Usan osavaltiossa olemassa, joten tekemistä on paljon ongelman paljastamiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti