Ymmärrän nyt enemmän alkuajan merkityksestä omassa tarinassani. Ymmärrän oman luonteeni ja ADHD -piirteeni vaikuttaneen paljon kaikkeen siihen, mitä minulle tapahtui. En ymmärtänyt häirinnän luonnetta ja toimintaa lainkaan. Eikä minulla ollut tarvittavaa tietoa tällaisesta toiminnasta.
Tutkin koko ajan tietokoneelta tietoja ja etsin yhä uudelleen ja uudelleen merkkejä ja tietoja toiminnasta ja kaikesta muusta, mitä kohtasin elämässäni. Kerroin ihmisille tapahtumista liian aikaisin ja ilman tarvittavia todisteita. Minä en osannut kuvata tapahtumia tarpeeksi hyvin, enkä ollut dokumentoinut niitä siten, että ne olisivat olleet ymmärrettäviä muille ihmisille.
Lähipiirini ei tiennyt, että niitä oli todellisuudessa tehty ja miten ne olivat tehty. Tapahtumat tapahtuivat silloin, kun olin yksin. Siksi ne olivat helppo leimata harhaluuloisuudeksi. Kun myöhemmin olen perehtynyt ns. kaasuvalotuksen tekniikkaan on helppo huomata, kuinka ihminen leimataan jo ensimmäisten tapahtumien aikaan harhaluuloiseksi. Eihän valo voi himmetä omia aikojaan, jos kukaan muu paikalla olija ei ole kokenut sitä samaa.
Kun minä näin netistä erikoisia juttuja ja kerroin niistä, niin eihän niitä enää ollut, kun halusin näyttää niitä muille. Ne tuotiin esille vain hetkellisesti, ja poistettiin, ettei jää todisteita.
Koska olen ADHD, olin liian innokas selvittämään asioita, ja jumiuduin niihin niin pitkäksi aikaa, että ne täyttivät minun mielenkiintoni kokonaan. En osannut selittää oikealla tavalla tapahtumia, ja ne vaikuttivat liian sekavilta alusta asti. Minun puhetapani on sellainen, että ajatukseni juoksevat liian nopeasti, ja muut eivät pysty seuraamaan ajatuksenjuoksuani, ja tippuvat kärryiltä.
Tämän huomasin hyvin. Potilaskertomukseen oli laitettu kaikki vitsinikin sairautena. Ja yhdistelty asioita toisiinsa tavalla, jota en tajunnut lainkaan. Nyt ymmärrän, että oma vilkas ja rikas puhetapani edesauttoi ns. ”hulluuden” toteamista!
Vasta vuonna 2020 sain tietoja omien tietojeni hyväksikäytöstä, ja tietomurroista, ja näitähän oli tehty jo vuodesta 2007 lähtien. Ymmärsin toiminnan laajuuden ja tietojen keräämisen tapahtuneen paljon aikaisemmin kuin itse tiesin olleeni kohteena tällaisessa toiminnassa. Laaja tietojen keräys mahdollistaa paremmin ihmisen haavoittamisen monilla tavoilla.
Uhkauksi tuli minulle monella tavalla. Jopa tietokoneelleni tuli ruudulle ilmoitus: ”Onko tilillä rahaa, ja voiko tulla yöllä nostamaan?” Olin yksin kotona lauantai-iltana, eikä ollut ketään kenelle olisin voinut näyttää tämän ruudulta. Enkä osannut ottaa siitäkään valokuvaa tai printata sitä koneelta. Kirjoitin sen kuitenkin kalenteriin, ja laitoin huomautuksen perään. Ei ollut linnulla rahaa.
Olen kirjannut kalenteriini outoja tapahtumia ja mitä missäkin päin on tapahtunut. Alussa en ymmärtänyt sitä, että itsekin reagoin kaikkeen liiankin herkästi ja hätäännyin ja vaikutin sekavalta, koska uneni häiriintyi pahasti, ja olin vaikeasti sydänsairas jo tuossa vaiheessa. Häirintä rikkoin uneni täysin. Vaikutin sekavalta, kun näin jo silmät auki unia, ei-fyysisen eikä psyykkisen, kroonisen unettomuuteni takia. (TAYSin unilaboratorio ei löytänyt syytä unettomuuteeni, ei fyysistä eikä psyykkistä sairautta). Laboratoriossa heräsin tai havahduin jokaiseen laitteiden klikkaukseen keskimäärin noin 20 kertaa joka tunti, niin kuormittunut oli elimistöni. Olin myös hengittämättä useita kertoja yön aikana 30 – 82 sekuntia kerrallaan. Elimistöni oli siis ylirasittunut unen puutteen takia.
Olen analysoinut itse näitä alkuajan tapahtumia ymmärtääkseni, miten tällaiset ns. kaasuvalotuksen ja somen tekniikat toimivat elämässä ja miten ihmistä voidaan haavoittaa ja saattaa hänet hyvin epätoivoiseen tilaan?
Olisi mielenkiintoista tietää, mitä
on tapahtunut ihmisille, jotka ovat joutuneet kokemaan vastaavaa
tietoturvattomuutta tässä yhä enemmän teknistyvässä maailmassa? Kuinka tietomurrot voivat vaikuttaa ihmisen elämään, ja mitä haittaa niillä on saatu aikaan? Voidaanko niillä tuhota perhe, työpaikka, maine, ja lopulta ajaa ihminen jopa itsemurhaan? Mitkä ovat sosiaaliset, taloudelliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti