maanantai 20. joulukuuta 2021

Selittämättömiä tapahtumia

Syksyllä 2014 muistan hyvin pariviikkoisen matkani Azoreille. Matkan aikana tapahtui ihmeellisiä asioita, joihin en ole löytänyt selityksiä tai muitakaan vastauksia.

Majoituin alussa hostellissa pääsaarella. Maksoin koko majoituksen ja päätin sitten lähteä kiertämään kolmella muullakin saarella. Varasin lentoliput ja sitten majoituksen. Otin paikallisen liittymän matkani ajaksi ja tein puhelimella majoitusvaraukset. Kun olin tehnyt varaukset huomasin seuraavana päivänä puhelimen saldoni tyhjentyneen ja suuren määrän tietoa siirtyneen puhelimesta. Minä kävin puhelinlaitoksella ja saldo palautettiin. Mutta pään vaivaa aiheutti se, että olin varannut majoitukset luottokortillani. Sen jälkeen en uskaltanut käyttää luottokorttia kuin käteisen rahan nostoon vähäisessä määrin ja päätin selvitä kaikkialla viiden euron ruokabudjetilla per päivä. Saihan täällä sillä leipäpussin ostettua ja vesipullon tai muun juoman kaupasta! Olin käyttämättä luottokorttia yli neljä kuukautta, ja seurasin tapahtumia, oliko mitään veloituksia, ja ilmoitin väärinkäytöksen vaarasta luottokuntaan ja poliisille.

Jo ensimmäisessä majoituspaikassa ihmettelin korkeaa kimeää ääntä, jonka kuulin korvissani. Ihmettelin, mistä ääni tulee ja luulin sen tulevan vastapäisestä talosta tai sähköjohdoista, joita oli kadun ylitse viritetty. Äänilähde ei selvinnyt koskaan, ja äänihän on seurannut minua jo vuosikausia. Se on kuin hitsauskoneen ääni tai vastaava!

Toinen erikoinen ääni oli matala jyrinä, jota kuulin maaseudulla vaeltaessani. Luulin sen tulevan jostakin koneesta, jota käytettiin rakennusten lähistöillä. Esim. polttomoottori tms. vesipumppu. Näin myös paljon avolava-autoja, joissa oli metallitankkeja, ja ajattelin, että kumea ääni voisi tulla myös niistä, mutta sillekään ei löytynyt selitystä silloin, eikä tänäkään päivänä.

Majoituspaikassa oli outo tapa laittaa radio aina päälle, kun saavuin majapaikkaan. Radiosta kuulin vääristyneitä kappaleita musiikkia, sen huomasin ja pidin sitä outona. Sanat eivät olleet oikeita.

Selvisin kauimmaiselle saarella Flores ja siellä olin varannut pienen talon saaren toiselta puolelta. Se oli kaunis paikka kuvissa, ja myöhästyin bussista, sillä sen lähtöpaikka oli epäselvä. Päätin kävellä sinne ja kävelinkin koko matkan n. 25 kilometriä sinne. Outous alkoi perillä, kun joku nainen ja mies tulivat lähistölle ja yrittivät opastaa sinne talolle. En osannut perille, koska oli jo hämärää, ja jotain erikoista tapahtumassa. Lähdin laiturille ja se nainen seurasi, ja vahti minua jonkin matkan päästä. Siellä odotin aamua, ja päätin silloin yrittää saada majoituspaikkani.  Matkaan meni aikaa useampi tunti, koska kävelin hitaasti ja jouduin huilaamaan ylämäessä, olihan minulla reppu, kamera, ja kaukoputki mukana sekä vaihtovaatteita. Enkä tiennyt silloin mitään sydänvaivastani, joka oli muutaman kuukauden päästä jo 98 prosentin tukos sepelvaltimossa. Olipa riskireissu.

Kun aamulla lähdin kävelemään uudelleen, nainen piiloutui rannan pusikkoon, ja kuulin hänen puhuvat suomea ja selittävän jollekin, että hänet oli lähetetty vahtimaan hullua naista, ja kuulin, kuinka hän soitti puhelimestaan ääntä "Suomen poliisi" ja hän teki sen muutaman kerran. Hän puhui itsekseen ja sanoi, että minun omaiset ovat huolissaan, että hyppään kallioilta ja että hän vahtii minua siellä. Tajusin heti, että nyt jotain erikoista tekeillä ja sanoin, että tule pois sieltä puskista. Hän tuli sieltä, vaalea suomalainen nainen. Käveltiin talolle, ja hän sanoi  menevänsä soittamaan puheluita Suomeen ja pyysi minua odottamaan kuistilla. Kun lähdin pois sieltä toisen naisen tultua avaamaan ovea, ja suljettua sen, kuulin huudon, "hakekaa se Anne takaisin!" Ja pihassa oli useita henkilöitä ja ihmetteleviä kyläläisia tms. Kävelin vain eteenpäin ja pois talosta, koska pelkäsin tilanteen olevan hengenvaarallinen, enhän tuntenut henkilöitä. Olisin voinut ehkä päästä hengestäni siinä talossa!

"Tämän talon olin varannut majoittumista varten pääsaarella (Azorit) ollessani. Puhelimestani varastettiin tiedot seuraavana päivänä. Kun saavuin tähän majapaikkaan, vastassa oli nainen, joka sanoi olevansa suomalainen poliisi, ja että hänet on lähetetty minua vahtimaan! Sanoi menevänsä taloon soittamaan puheluja Suomeen. Minä jäin talon kuistille vaihtamaan sukkia, enkä uskonut koko naisen tarinaan. No eihän se tarina totta ollutkaan, vaan kun ei mitään kuulunut, niin toinen nainen avasi oven, harjasi hampaitaan, ja violetti paita, ruskeat hiukset ja sanoi "occupied", kuten lentokoneen vessassa lukee. Sukatkin jäivät sinne kuistille! Booking.com jätti maksun ottamatta luottokortilta, kun ilmoitin, että en päässyt majapaikkaani. Varauksessa lukee no show! Sellainen oli show, kaksi yötä ulkona + 20 c eikä sadetta, että kyllä suomalainen nainen pärjää ulkomailla, vaikka toiset varastavat majoituksen! Kuvat omia kuviani paikasta vuodelta 2014 lokakuussa!

Tässä todiste vuoden 2014 lokakuun huijauksesta Flores Azorit, jolloin tämän majoituksen jyväskyläläiset tai lähistöltä olevan nuoret veivät kaappaamalla puhelintietoni!
 

Check-in 2 Oct 2014 Thursday
Check-out 4 Oct 2014 Saturday
Confirmation number: 575040311 Choose a travel type

No show

Voitte kuvitella, miten paljon ihminen joutuu tekemään töitä, kun on jatkuvasti jotain papereita tai tietoja vääristelty tai väärää informaatiota annettu!"

 Suomessa selvisi myöhemmin puhelinliikkeessä, että nuoret olivat kotoisin Jyvässeudulta!

Enpä vieläkään tiedä, keitä he olivat, kun en huomannut kirjoittaa nimiä ylös siellä operaattorin liikkessä. 

Tässä on oiva esimerkki nykyrikollisuudesta ja kaikesta, mitä ihmisille tehdään hyvässä ja pahassa tarkoituksessa! 

Outoja äänikokemuksia kyseisellä saarella oli useita, mm. tuliperäisellä alueella kuulin naukuvan naisen äänen kaikuna kauempaa. Sitten kuulin viemäreistä huudot hullu, hullu, hullu... Ja musiikkia kuulin valopylväissä olevista kauittimista. Näiden kahden naisen äänillä siis!

Kuvat paikoista löytyy kun tarpeeksi penkoo arkistoja!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti