perjantai 11. joulukuuta 2015

Lauantaina, 24 p:nä marraskuuta 1973

Tänään oli ihana talvipäivä. Aurinko paistaa ja lumi kimmeltää. Ulkona olisi hauska ollut olla,  hiihtämässä, jos olisi ehtinyt. Olen siivonnut, käynyt kaupassa ja tehnyt pikkupuuhia.

Viime lauantaina olin Jyväskylässä. Ostin itselleni talvitakin. Menin aamulla postiautossa ja kävin hakemassa postista rahaa. Minun täytyi odottaa siellä vielä tunti linja-auton lähtöä ja siksi ostin Seuran ja täytin ristisanatehtävää. Jyväskylässä kiertelin yhdessa sun toisessa liikkeessä. Lopulta päädyin Hepsiin ja ostin takin sieltä. Se maksoi 175 markkaa ja on susia. Kotiin tulin vasta neljän aikaan.

Viime viikolla meillä oli koulussa aika rasittava viikko. Kokeita oli tiistaina ja keskiviikkona. Torstaina meillä oli aine ja Seitsemän veljen kuulustelu.


Tänä iltana aion mennä Lehtolan Nuorisoseuran talolle iltamiin. Ne ovat Keskustanuorten järjestämät. Soittamaan tulevat Saarijärven pelimannit. Myös sisareni A ja R lähtevät.

Enää meillä ei ole kuin neljä viikkoa koulua jouluun. Aika rientää kuin siivillä. Nyt saa jo alkaa miettiä joululahjoja. Sisarelleni R:lle minä aion tehdä lahjan itse, samoin veljelleni H:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti