perjantai 15. syyskuuta 2017

Passit kateissa!

Viimeisimmän tiedon mukaan passit ovat kateissa!

Tilasin lähetystön ohjeiden mukaan DHL-palvelun hakemaan ne Ruotsissa Tukholmassa sijaitsevasta lähetystöstä. Kun DHL oli mennyt hakemaan tilaamaani palvelua sieltä, eli passeja, niin niitä ei ole luovutettu kuljettajalle kuljetettavaksi.

Olen soittanut kaksi kertaa lähetystöön, mutta en ole saanut vastauksia enää kysymyksiini. On vain aina pyydetty soittamaan kymmenen minuutin kuluttua uudestaan. Lopulta en enää jaksanut kysellä, koska olin töissä, enkä voi soittaa useita puheluita Tukholmaan.

Soitin myös DHL palveluihin Suomessa ja selvisi, että mitään lähetystä ei ole noudettu, tai toimitettu kuljetettavaksi. Toisin sanoen siellä mieshenkilö oli palvelunhaluinen ja sanoi, että soita lähetystöön, ja ehkä saamme vielä asian hoidettua, mutta sitten kun soitin välillä lähetystöön, siellä ei tiedetty mitään ja lopulta DHL palveluissa nainen sanoi, että soita Ruotsin palvelunumeroon ja kysy sieltä.

Nyt pystyin soittamaan ja lähetystö on sanonut hakijalle, että heillä ei ole mitään lähetystä minulle.

Lieneekö passi pantu silppuriin vai mitä on tehty?

Siitä ei ole tietoa meillä nyt!

 Ainoa vaihtoehto on ottaa matkalle vain pikapassi lentokentältä!

Jos ei joku lennä Tukholmasta Suomeen maanantaina ja hae niitä ensin lähetystöstä ja vie niitä Helsinki - Vantaan lentokentälle?

Mistä sellainen henkilö löytyisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti