maanantai 11. syyskuuta 2017

Viisumiongelmat, erikoiset mailit!?


Nämä mailit eivät sisällä allekirjoittajaa, eikä henkilöiden nimiä, eivät vaikuta oikeiden henkilöiden lähettämiltä, vaikka lähetysmaili näkyy oikeana maileissa!
 Postin välissä on epämääräinen rivi jossa maili käännetään englanniksi, alussa on erikoinen merkki eli se näkyy laatikkona maileisssa. Sitä ei ole ensimmäisessä mailissa, joka lienee oikea, koska siinä on henkilön nimi.

Jossakin vaiheessa siis mailit vaihtuvat toisiksi!? Tai viesit ovat jo alunperin lähetetty heidän nimissään ja yritetty hankaloittaa tietoa asioista!?
 
Dear Mrs Anne -Marie,

I check what you have here and  the Invitation letter is not here yet.
So if you get it please send to us.

Thank you
Hy Mrs Anne- Marie ,

This  will not work as Invitation letter.
Please tell your friend to wright a properly letter adress to This Consular  Section in Sweden and he have to say his name
on the letter more less like he did on this email ,
Wright your name or names of the persons who he is inviting and your Numbers
of the Passports And he can also declare that he will be responsable for your staying and where you will stay there.
He have do wright as letter and send attached as PDF not just like an email.
Because we need to print the letter and send together with others documents to our Emigration
Regards,
Allekirjoitukset puuttuvat ja henkilöt, joten mailit lienevät väärennöksiä!?

Ei mikään virallinen taho lähetä tällaisia maileja ilman lähettävien henkilöiden nimiä!?

Tämä on haitantekoa virallisten asioiden hoidossa. Ja tätä on paljon monen ihmisen elämässsä, virallisia papereita lienee vääristetty, samoin henkilön tietoja on väärennetty mm. terveydenhuollossa ja muissa rekistereissä. Hakkerointia voi kuka tahansa tehdä ja lähetellä mitä tahansa kenen tahansa postin kautta!?

 _____


Ongelmana oli lopulta väärinkäsitys kutsukirjettä lähettävällä henkilöllä, joka ei ollut toimittanut oikeata kutsukirjettä lähetystöön! Hän oli joko lukenut mailin väärin tai missannut sen kokonaan, eli hänen huolimattomuutensa. Hän ei ymmärtänyt systeemiä, vaikka selkeästi oli pyydetty kirje lähettämään ja annettu mailiosoite, johon se kutsukirje pitäisi lähettää!

Ja paljastui vasta kun joutui jo tilaamaan passit pois sieltä ilman viisumia!

Sinänsä jo lähettäjätietojen pois jättäminen tai kirjeenlähettäjän nimen pois jättäminen herättää epäilyjä, onko kyseessä oikea maili vai joku muu postin väärinkäyttö!

_____

Ongelmat ovat vaikeita, jos ei voi tietää, että sitä pyydettyä kirjettä ei ole lähetetty vaikka itse on pyytänyt ja olettanut, että henkilö on hoitanut asiat. Siksi ihmettelee, miksi pyydetään koko ajan uudestaan ja kun kysyy toisesta maasta asiaa, saa vastauksen, että kirje on lähetetty. Ihmiselle tulee liian ristiriitaista postia, että tietäisi, kenen tieto on oikea ja kenen väärä!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti