lauantai 7. marraskuuta 2020

Hiljainen tappaja

Mies oli ollut innoissaan viime päivinä. Hänen vaimonsa odotti lasta, ja se muuttaisi heidän elämänsä. Hän saisi vihdoin oikean perheen ja toivomansa lapsen. Kaikki oli niin alussa vielä, eikä he olleet kertoneet asiasta kenellekään. Vanha mies kuitenkin oli arvannut, että jotain on tapahtumassa. Hän oli nähnyt enemmän läheisyyttä ja kauniita asioita miehen ja naisen välillä. Hän näki, miten hellästi he olivat katsoneet toisiaan ruokapöydässä, ja miten mies oli kohdellut kauniisti vaimoaan. Kaikki tuntui vanhasta miehestä oikealta ja hän oli iloinen nuorempien puolesta. Ei hän kuitenkaan sanonut mitään heille, vaan antoi asian olla. He kertoisivat, kun sen aika olisi.

Yöllä mies nukkui rauhallisesti, mutta heräsi yöllä outoon pistelyyn. Hänen jalkaansa oli pistänyt samaan kohtaan pitemmän aikaa, ja hän oli ymmällään kivusta jalassa. Päivällä hän ei tuntenut mitään kipua jalassaan ja pystyi tekemään peltotyöt ja kävelemään normaalisti. Etenkin talon ulkopuolella hän harvoin muisti koko kipua jalassa. Aamuyöllä kipu vaivasi eniten ja haittasi nukkumista. Mies kokeili kaikkea ja hän keksi laittaa toisen jalan kipupisteen päälle ja se helpotti häntä. Hän myös laittoi välillä paksun tyynyn jalkojensa väliin ja sekin auttoi jonkin verran. Näin hän pystyi nukkumaan riittävästi, ja kipu ei haitannut hänen yöuntaan liian paljon. Äänet sanoivat hänelle testaavansa uutta laitetta häneen, ja että sitä he eivät ole kokeilleet aikaisemmin kehenkään toiseen ihmiseen. He eivät tietäisi, mitä miehelle tapahtuisi, voisiko laite olla tappava tai vaarallinen. Äänet kiusasivat miestä, ja mies mietti pitkän aikaa äänien sanomisia, mutta hän ei ymmärtänyt, mikä aiheutti kipua tai mitä laitetta äänet käyttivät?

Aamulla kaikki oli taas hyvin, ja mies lähti pellolle töihin, ja vaimo jäi tekemään kotitöitä. Heillä oli lampaita ja paimenkoiria, ja kaikki oli hyvin tilalla. He olivat saaneet sähkön ja odottivat saavansa tarpeeksi rahaa lampaista ja viljelyksiltä, että voisivat hankkia lisää tarpeellisia koneita. Kaikki oli muuttunut, ja nyt kun oli kaksi ihmistä tekemässä tilan töitä, kaikki oli sujunut paljon paremmin. He olivat hyvä työpari. 

Mies oli välillä kuitenkin huolestunut äänistä ja kivuista kehossaan. Joskus se haittasi häntä lähinnä öisin, ja äänet puhuivat ilkeästi hänen vaimostaan ja tulevasta lapsesta. Hän oli huolissaan tulevasta ajasta ja lapsen elämästä. Voisiko äänet puhua hänen vaimolleen ja lapselleen, sitä hän ei voisi tietää, tai voisiko he kiduttaa lasta jotenkin?

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti