lauantai 28. marraskuuta 2015

Harhaluuloinen äänimaailma

Nyt muutamia kuukausia myöhemmin ajattelen, kuinka tuhlasin rakkauttani turhaan, ja uhrasin hänen eli ex-mieheni elämänsä turhuuteen. Kuulin ääniä pitkän aikaa, olen kuullut ääniä ehkä koko elämäni ajan jonkin verran, mutta intensiivisesti elin niiden kautta kaksi vuotta.

Miten ne saivat minut toimimaan, kuten toimin?

Sitä en voi jälkeenpäin käsittää, miten hylkäsin rakkaan aviopuolisoni, ja hain avioeroa. Kaiken takana oli parin vuoden ajan äänien kuuleminen, miten ne manipuloivat minua, ja miksi kuulin nuo kaikki äänet sekä suomeksi että osan aikaa englanniksi, sitä tiedä en!

Kysymyksiä herää enemmän kuin vastauksia.

Ymmärrän ex-mieheni menettäneen oman uskonsa rakkauteeni, kun kerroin hänelle jostain mielikuvituksen tuotteestani, miehestä, jota ei ole olemassakaan. Äänien aikaansaamana kerroin hänelle ja muille aina uutta tuosta miehestä, jota ei ole koskaan ollut edes olemassa.


Nyt jälkeenpäin on helppo olla viisas. Äänet manipuloivat minut kokonaan, ja vaikka tiesin totuuden, en koskaan elänyt toisin kuin pilvilinnoisa, eikä entinen aviopuolisoni koskaan tiennyt totuutta äänien aiheuttamista harhoista. En erottanut totuutta äänien maailmasta ja toimin vastoin kaikkia järjen ääniä, vaikka tiesin, että äänet olivat harhoja. Näin hän eli samaa harhaista elämää, jota ympärilleni levitin.

Kirjoitan nämä sanat, tiedän nyt, mikä on totta, ja mikä ei, ja silti olin silloin niin harhaluuloinen. Elin elämää, jota ei ole olemassa ollutkaan, eikä siinä ollut mitään todellista. Se oli vain pilvilinnojen maailma, josta haaveilin ja siksi niin syvästi muita haavoitin.

Ymmärrän hyvin, miten paljon tällainen vahingoittaa muita läheisiä ihmisiä. Jos kuulee koko ajan ylimääräisiä ääniä, alkaa toimimaan niiden ohjaamana. Tiedostaa, että ne eivät ole totta, mutta ei pysty vastustamaan niitä. Toimin siis äänien kanssa, koska koin ne ystävällisinä pitkän aikaa ja neuvoa antavina. Todellisuudessa ne toimivat minua vastaan, ja lopulta ne myös olivat pitkälti epämiellyttäviä ja perhettä ja perhe-elämäämme moittivia ääniä.

Tämä tarina on tosi äänistä, jotka aiheuttivat avioeron ja paljon muuta harmia tavalliselle perheelle.

Selitystä voi hakea omasta voimakkaasta väsymyksen ja voimakkaiden lääkkeiden aiheuttamista psykoottisista harhoista. Se johtui sepelvaltimotaudista, joka hoidettiin tammikuun lopussa tänä vuonna. Lopetettuani sekä nämä voimakkaat stimulanttilääkkeet että psykoosilääkityksen olen voinut hyvin, kuten kuka tahansa.

Eli ääniä kuulevat ihmiset, eläkää omaa elämäänne, älkää ottako äänien antamia neuvoja todesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti