keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Huolimatonta pukeutumista

Huolimatonta pukeutumista

Oh no, sitä sattuu kaikenlaista kiireessä vai sanoisiko paineen alla toimiessa. Olin laittanut päälleni nopeasti aamupalalle farkut ja pitkishousut, ja sitten huomasin jotain outoa, mutta sen kummempia kävin aamupalalla. Suihkuun mennessä, jossa en ehtinyt käydä ennen aamupalaa, koska tuli verikokeita, huomasin sitten eiliset sukkahousut siellä välissä roikkuvat? Samaa sarjaa kuin entisen työkaverin pukeutuminen, hän tosin oli käynyt asiakaskäynnillä ja edellispäivän sukkahousut olivat sieltä pilkistäneet jostain housujen lahkeesta!

Olisiko paikallaan vähän tarkemmin tutkia, jos pukeutuu huonosti nukutun yön jälkeen ja kiireessä, miltä näyttää, ettei takapuolella ole mitään isompia yllätyksiä. Nolojen tilanteiden nainen tulee aina joskus toki oltua. Tapahtuu tyylivirheitä ja muitakin virheitä itse kullekin.

No nyt ne kaikki likaiset vaatteet on kuitenkin sairaalan pyykkikoneessa, että siinä mielessä tilanne on hyvä, ja käyty suihkussakin tänä aamuna. Tosin hiuksia ei saanut pestä, joten tuollaisen suihkun kanssa, jossa vesi tulee samasta paikkaa ylhäältä, sekin on taiteen laji. Onnistui kuitenkin laittamaan hiukset kiinni ja varovasti pääsin käymään suihkussa siten, ettei suuria vahinkoja sattunut.

Tällaista on unenpöpperössä, huolimatonta pukeutumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti