perjantai 12. toukokuuta 2017

Mikroaaltokuuleminen; V2K; drive against something!

Mikroaaltokuuleminen on vanha keksintö. Jo vuonna 1961 pystyttiin lähettämään sadan metrin päästä ihmiselle kuuloaistimuksia. Lisäoireina ne aiheuttivat päänsärkyä, huimausta ja kihelmöintiä. Sittemmin keksintöjä ja patentteja on julkaistu useita.

Mikroaaltojen lähettäminen ja kohdistaminen lienee kehittynyt huimasti. Tekniikan esimerkkinä on käytetty Irakin sotaa vuonna 2003, jolloin irakilaisille sotilaille puhui Allah, joka oli usalaisten sotilaiden lähettämää äänihäirintää!

Monet häirintää kokeneet ihmiset ovat kertoneet kuuloharhoista, vainoharhaisuudesta ja mielenterveyden ongelmista, joita on aiheutettu elektronisella häirinnällä. Mielenhallinan avulla voidaan lähettää ihmiselle ajatuksia suoraan mieleen ja menetelmällä voidaan aivopestä uhreja, sekä häiritä kaikkea tavallista ajattelua. Ihmisestä voidaan tehdä eri aallontajuuksilla sekava, uninen, liian virkeä tai muuttaa hänen mielialaansa ja käyttäytymistään!

Joskus ajattelee voisiko mukana olla se häirintä, kun lukee uutisia rekkaan törmänneistä autoilijoista. Niinhän minullekin lähetettiin viestiä valeprofiilien kautta "drive against something", kun kyselin tarkemmin miksi kaikkea tehtiin!

Tästä tekniikasta haluan saada lisävalaistusta, onhan se monen ääniäkuulevan ihmisen häirinnän takana. Siihen sisältyy paljon muutakin, kuten haju-, maku- ja näköhallusinaatioita. Aistien vääristäminen on siis monen häirinnän takana ja ihmisen elämää hankaloitetaan.

Kuinka laajasti ihmisen elinpiiriä häiritään mikroaalloilla? Siihen ei ole minulla vastausta, kohdistuuko osa mikroaalloista muihin lähellä asuviin tai samassa taloudessa oleviin ihmisiin, vai kohdistetaanko ne pelkästään kohdehenkilöön? Mistä niitä lähetetään ja millä tekniikalla, siihenkin haluan saada vastauksia? Oliko se kissan foliohattu aivan turha?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti