tiistai 25. heinäkuuta 2017

Elektromagneettinen kenttä

Ihmisen voi ympäröidä elektromagneettinen kenttä. Kenttä on näkymätön ja se voi muodostua eri laitteiden ja säteilyn avulla.

Elektromagneettinen kenttä voidaan siis luoda ihmisen ympärille ja se toimii sekä lähettimenä että vastaanottimena. Elektromagneettiseen kenttään voidaan lähettää ääniä ja ihminen voidaan varustaa mikrosiruilla ja muilla laitteilla.

Sotilaskäytössä elektromagneettista kenttää käytetään tiedonsaantiin ja tiedonvälitykseen. Elektromagneettisen kentän kautta voidaa manipuloida ihmisiä ja saada ihmiset psyykattua sotilaallisissa tilanteissa.

Elektromagneettinen kenttä välittää tietoa ihmisestä ja hänen ympäristöstään. Ihminen toimii siis lähettimenä ja vastaanottimena. Hän voi kokea erilaisia tuntemuksia kehossaan ja hän voi kokea hajuja, makuja, kihelmöintiä, kipua, sähköiskunmaisia tuntemuksia ja kutinaa kehossaan. Hänen tuntemuksensa voivat olla myös särkyä, pahoinvointia ja merisairauden tuntua olevia.

Hänen ajatuksensa voidaan lukea, nykyisin on käytössä kurkunpäästä luettava esipuhe ajatusten tulkinnassa. Tulevaisuudessa ihmisen ajatukset ja koko henkilöhistoria voidaan lukea mikrosirun avulla, ja tätä mahdollisuutta tutkitaan useissa tutkimuksissa.

Hakusanoilla electronic field, voice to skull, V2K, electronic harassment, ja psykotroniset aseet, ja monilla muilla sanoilla voi löytää lisätietoja menetelmistä.

Tärkeimmät menetelmät löytyvät eri armeijojen patenteista, joissa kuvataan elektromagneettisen kentän käyttämistä ja ihmisten manipulointia, sekä vihollisen lamauttamista ja viestinnän häirintää.

Tässä lyhyt kuvaus aiheesta. Arvioidaan, että Suomessa on noin 20.000 ihmistä tämän kaltaisen häirinnän kohteena. Suomen yhteisövainotut kokoontuvat Helsingissä kuukausittain ja jokainen häirintää kokenut tai kokeva on tervetullut yhteisiin kokoontumisiin.

Laitan lähdeluettelon lisätietoja varten mm.:

Neuro-Elctro-magnetic frequence Weapons

Are you a target pf these new weapons? Targeted Individuals Canada

Next Time Your Hear Voices In Your Head - Targeted Individuals Canada

Silent Massacre/Electronic Harassment and Mind Control in the Usa

Realizethelies Electronic Harassment Weapons Effects


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti