perjantai 5. tammikuuta 2018

Elektronisen sodankäynnin menetelmistä

Wipedian määritelmä elektronisesta sodankäynnistä:

"Elektroninen sodankäynti (lyhenne ELSO) on osa johtamissodankäyntiä, informaatiosodankäynnin sotilaallista sovellutusta. Elektronista sodankäyntiä ovat kaikki ne sotilaalliset toimet, joissa hyödynnetään sähkömagneettista tai suunnattua energiaa vihollista vastaan tai sähkömagneettisen spektrin hallintaan."

Suomen puolustusvoimien mukaan:
 
"Elektroninen sodankäynti (ELSO) tarkoittaa sähkömagneettista säteilyä käyttävien järjestelmien tiedustelua ja häirintää sekä niiden vastatoimenpiteitä."

 http://varusmies.fi/erikoisjoukot/elektronisen-sodankaynnin-koulutus

Etuja koulutukseen pääsemiseen ovat mm.
 "motivaatio ja kiinnostus uusien asioiden oppimiseenkyky pitkäjänteiseen ja itsenäiseen toimintaan sekä loogiseen ajatteluunkiinnostus tietotekniikkaan, elektroniikkaan, vieraisiin kieliin, -radioamatööritoimintaan tai matemaattisiin aineisiin,"
 
Mitä kaikkea koulutus sisältää?  En tiedä vain arvaan:

Koulutukseen osallistuvat osaavat häiritä tietoliikennettä, puhelin, radio, tv, viranomaisliikenne, tiedustelu, rajavartionti, ulkomaiset tiedotusvälineet, lentoliikenne jne.

Voivat vaikuttaa psykotronisilla aseilla ihmisten ajatusmaailmaan, mielenhallintaan, psyykkaukseen, ja ajatustenlukeminen lienee yksi osa koulutusta.

Ihmisen fyysisiin ominaisuuksiin vaikuttaminen erilaisilla aseilla, mm. laseraseet, energia-aseet, lamauttavat aseet, plasma-aseet yms.

Ihmisten elintoimintoja voidaan skannata materiaalitutkalla ja analysoida vihollisen elimistön toimintoja skannauksella ilman että ihminen tietää asiasta mitään. Tiedoista voidaan lukea ihmisen hengitys, sydämenlyönnit, verenvirtaus, ja muut elimistön toiminnat.

Ihmistä voidaan häiritä erilaisilla äänimenetelmillä, hän voi kuulla v2k -tekniikalla ääniä, puhetta millä kielellä tahansa ja kenen tahansa äänellä, ja nähdä hallusinaatioita, kuvia ja videoita suoraan aivoihin lähettävillä menetelmillä.

Hänen aivosähkökäyriään voidaan muuttaa mm. kopioiduilla aivosähkökäyrillä ja saada ihminen itsetuhoiseksi, tai puolustuskyvyttömäksi näillä menetelmillä. Epätoivon ja epätietoisuuden luominen, muistinmenetys, puutos näössä tai kuulossa, eksyminen maastossa, tai muu olennainen muutos käytöksessä esim. Alzheimerin taudin oireet tai muut psykoosin kaltaiset tilat.

Nämä ovat vain yksittäisen ihmisen kokoama kokoelma mahdollisuuksista, joita löytyy netin kokoelmista, ja ulkomaisista lähteistä!

Olisi mielenkiintoista tietää millainen ELSO -ohjelma on todellisuudessa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti