sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Hiljainen tappaja

Hän huomasi jatkuvan sirinän seuraavan häntä kaikkialle. "Anteeksi, että seurasimme sinua." Hän ihmetteli ääntä ja sitä, että se tosiaan seurasi kaikkialle, mihin hän ikinä tahansa ajoi, tai matkusti muilla tavoin.

Hän huomasi, että hänen olemustaan arvosteltiin ja hän sai jopa vihjeitä omasta ulkomuodostaan tavoilla, joita hän piti arveluttavina. Tietokoneelle saattoi tulla terveysvihjeitä ruudulla, jotka olivat hänelle turhia. Aivan kuin joku laittaisi hänelle jotain, mitä hän ei voinut käsittää, ja mikä sai hänet myös hämmästymään, oliko hän todella noin huonosti elävä. Hän ymmärsi monet laihdutus- tai terveysohjeet, joita kone toi hänen eteensä, mutta ei hän ollut liian lihava ainakaan omasta mielestään. Nämä toivat hänelle mieleen epämiellyttäviä ajatuksia hänen omasta olemuksestaan, ja saivat hänet tuntemaan itsensä huonommaksi.

Hän sai toisaalta voimakkaita myönteisiä tunteita naisen sanojen myötä, mutta matto vedettiin usein alta sellaisten asioiden avulla, joita hän itse ei edes muistanut tehneensä tai niissä oli negatiivinen sävy. Hän tunsi, että hänen nuoruutensa ja jopa oma perheensä oli häpeä hänen menneisyydessään. Hän kuuli ihmisten puheita asioista, jotka eivät olleet totta.

Hän oli siis kahden vahvan tunteen vallassa usein. Hän oli sekä peloissaan ja epävarma, ja toisaalta hänelle annettiin positiivista toivoa välillä. Nämä tunteet vaihtelivat useita kertoja vuorokauden aikana, ja se sekoitti hänen ajatusmaailmaansa.

Hän huomasi, että hänet esiteltiin usein nyt epäsuotuisasti, ja hän ymmärsi jonkun toimivan häntä vastaan. Hänen piti pitää varansa, sillä usein häneltä kysyttiin asioista myös johdateltavin kysymyksin. Moni asia olisi kääntynyt häntä vastaan, jos hän ei olisi ollut tarkka. Miten asiat olivat kääntyneet häntä vastaan monin tavoin, ja hän ymmärsi, että joku sekoitti pakkaa enemmän kuin tarpeeksi. Ihmiset olivat helposti johdateltavissa! Usea asia kääntyi siten häntä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti