perjantai 11. lokakuuta 2019

Hiljainen tappaja

Mies kuuli puhetta jatkuvasti. Äänet soimasivat häntä, kuinka huono hän oli! Mies oli valvonut melkein koko yön. Hän kuuli puhelimen soivan, ja puhe loppui. Hetken päästä ääni jatkoi taas puhetta, kuinka huono mies oli. Mies päätti, että hänen pitää tietää enemmän, onko muutkin kokeneet vastaavia asioita kuin hän!

Hän tunsi päässään outoa huimausta ja korvia pisteli. Hän oli ollut välillä kovin sairas vatsavaivan takia, ja hän ei tiennyt, miksi hän näki pimeässä pieniä valon välähdyksiä. Välillä hän näki kuin usvaa tai savua olisi ollut hänen makuupaikansa yläpuolella. Asiat olivat outoja, eikä hän tuntenut ketään, keneltä hän voisi kysyä asioista!

Hän muisti kuulleensa aikaisemminkin koirien haukuntaa tai askeleiden ääniä, jopa jonkin työkoneen ääntä, puheen taustalla. Hän ihmetteli, miten henget tai saatanat liikkuvat ihmisten keskuudessa. Mitä kaikkea tämä merkitsi hänen elämässään? Hän ymmärsi, että hän oli toiminut hyvässä uskossa, eikä hän tiennyt mitään, miksi ei voisi toimia tilausten ja pyyntöjen mukaan. Hän ajatteli, että vastuussa olivat tilaajat, koska saivat hänet sinne ihmisten keskelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti