maanantai 26. syyskuuta 2016

Äänien kuulemisesta

Äänien kuulemisesta pitäisi puhua paljon enemmän ja antaa ihmisille tietoja, milloin voi kuulla ääniä ja miksi ne voivat olla haitallisia! Miksi ihminen voi alkaa noudattamaan ääniä ja toimimaan niiden antamien ohjeiden perusteella? Miten tutut äänet voivat saada ihmisen helpommin toimimaan vastoin omaa tahtoaan ja ihminen manipuloituu?

Ihminen kaipaa tietoa, ja ihmisiä pitäisi jo koulussa valmentaa henkisesti kestämään elämässä paljon enemmän kuin nykyisin tehdään! Henkisen valmennuksen osuus pitäisi olla osa koulutusta ja kasvua elämän vaikeuksiin!

Äänien kuuleminen voi sekoitaa elämää monella tavalla. Tutut äänet tuntuvat turvallisemmilta, ja siksi niiden sanoma oli helpommin uskottavissa. Äänet kertoivat milloin olevansa kenenkin lähialueen nuoria tai lapsia alussa. Ne sanoivat jopa laittaneensa bensaa autoni pakoputkeen!

Samaan aikaan kun tehtiin kiusaa toisellekin naapurille kirjoittamalla huora hänen autoonsa ja ruuvimeisseli löytyi auton päältä aamulla, niin ihmettelin, milloin ne aikoivat polttaa autoni ja minut tai koko perheen?

Tällaisen äänimaailman kuuleminen ja tapahtumat ympäristössä luovat pelon ilmapiiriä, kun tapahtuu jotain outoa ja ennalta tietämätöntä, mielikuvitus laukkaa ja alkaa kuulemaan enemmän omiaan ja reagoimaan ympäristön ääniin enemmän.

Näin tapahtuu myös sairastuessa ihan fyysisesti, kuten omalla kohdallani heikko sydän teki elämästäni erittäin raskaan. Enhän nukkunut kuin viisi minuuttia aina kerrallaan ja unen mikro- ja makrorakenne olivat sekaisin. Olin hengittämättä pitkiä aikoja ja pää oli sekaisin jo aamusta. Aivosumua ja päänsärkyä riitti ja sitä sitten lääkittiin liian voimakkailla lääkkeillä.

Äänet toimivat minua vastaan monella tavalla, ja kaappasivat minun sieluni, mutta vain hetkeksi. Sekin riitti, koska en osannut kertoa muille, että kuulin ääniä, eikä kukaan osannut neuvoa minua, että siinä on jotain muuta. Eikä kannata noudattaa niitä mitä tutut äänet kertovat tai pyytävät tekemään. Tähän olisin kaivannut apua jo paljon aikaisemmin kuin nyt tapahtui, olisin osannut varoa ääniä ja niiden sanomaa!

Äänet kertoivat pahoja ja ilkeitä asioita koko lähipiiristä ja kaikista ihmisistä ja kaikesta tapahtumista, näin ihminen on pahojen asioiden keskellä liian pitkään! Siksi niitä on vaikea käsittää, varsinkin jos jo äänet itse kertovat tuntevansa kaikki ihmiset ja olevansa vain kaikista pilaa tekeviä!

Ihmiset eivät koskaan tienneet kaikkea, mitä oli tapahtunut tai mitä olemme kokeneet, miten asiat lopulta etenivät ja miksi kaikki tapahtui! On niin monta erikoista piirrettä ja tekijää, sekä yhteisön ja perheen sisäisiä asioita ja tapahtumia, jotka vaikuttivat asioiden kulkuun. Siksi ulkopuolisen ihmisen on ollut vaikea käsittää tapahtumia, ja asioita, koska on paljon sellaista, mistä emme ole kertoneet kenellekään. On vain hajanaisia arvioita ja ihmisten omia kuvitelmia, todellista totuutta he eivät voineet tietää.

Mutta olen lähes täysin terve sekä fyysisesti että psyykkisesti, ja täysin kykenevä töihin tällä hetkellä ja se kantaa sekä antaa virtaa ottaa arkipäivän haasteita elämässä vastaan ja olla taas monissa harrastuksissa ja toiminnassa mukana. Harrastukset lintujen ja luonnon parissa, taiteen tekeminen ja matkailu, sekä työpäivät tuovat elämään paljon sisältöä. Kiitos kuuluu paljolti mukavalle työyhteisölle, jossa olen nyt mukana myönteisen palautteen saamisesta ja elämän arvostamisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti