maanantai 2. tammikuuta 2017

Äänitekniikasta

Nyt sain vahvistuksen äänien kuulemisesta lentokoneissa ja häirinnän kohde kertoi matkustaneensa Espanjaan ja hänelle on puhuttu häirinnän avulla lentokoneessa, sekä häirintää on jatkettu Espanjassa. Tämä vahvistaa siis olettamusta, että tekniikka kulkee häirinnän kohteen mukana ja häneen saadaan reaaliaikainen kontakti missä tahansa.

Hän kertoi, että häntä häiritään, kun hän lähtee lenkille tai tekee jotain kivaa. Itsehän kerroin äänihäirinnästä Lontoon lennoilla, ja asia sai vahvistuksen. Mikään tekniikka ei siis paljasta sitä, että ihmiselle puhutaan olipa hän missä tahansa, ja reaaliaikainen järjestelmä toimii.

Voiko tätä käyttää hyväkseen muutkin rikolliset, se on hyvä kysymys yhä enemmän epävarmassa maailmassa?

Äänitekniikasta ja muusta häirinnästä voi lukea eri sivustoilta ja hakusanoilla löytyy lisätietoja:
"Targeted individuals Canada" tai "Next Time You Hear Voices in Your Head"

Näiltä sivustoilta löytyvät vastaukset moniin kysymyksiin, ja siihen, kuinka selvitä äänihäirinnästä, ja äänihäirintää käytetään laajasti häirintäkeinona. Osa kuulee siis ihan fyysisiä ääniä ympäristöstä, kuten ylimääräistä liikennettä, erilaisia koneita, musiikkia jne.

Mutta pään sisälle tunkeutuva häirintä voi olla myös jatkuvaa koneäänillä häirintää, erittäin korkeita tai matalia ääniä, kaikuja, puhetta, tai ihan ihan mitä tahansa, kuten vanhojen tapahtumien nauhotteita.

Hyvä, että ihmiset alkavat avoimesti paljastamaan tietojaan, sillä monet ovat täysin perehtymättömiä tekniikan saavutuksiin. Nyt kun joka päivä tulee jotain uutta tietoa, saa toivon, että jonakin päivänä meilläkin olisi laki tämän häirinnän kieltämiseksi, ja lain, joka suojelisi paremmin ihan tavallisia kansalaisia.

Ymmärrän, että tämän häirinnän kohteeksi joutuvat tavalliset kansalaiset, koska heidän kertomuksiaan ei uskota. Jos kohteena olisi joku tunnettu tai julkisuuden henkilö, hänen häirintänsä otettaisiin tosissaan. Tätä siis käytetään hyväksi nyt, ja moni ihminen on kertonut avoimesti keskustelupalstoilla tapahtumista.

Nyt kerätään lisätietoja, jotta se saataisiin jossain vaiheessa täälläkin ymmärretyksi ja lainsäädännön pariin ihmisten suojelemiseksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti