sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Mikroaaltokuuleminen

Mikroaaltokuuleminen on jo 1974 toteutettu laboratoriossa ja ihminen on hypnotisoitu hiljaisilla puheäänillä. Joseph C. Sharp, Walter Reed Army Institute, ELF. Smirnov scramble metod. Menetelmistä löytyy kuvaukset, 1994 patentoitu menetelmät Usan armeijassa.

Usan patentti- ja kauppamerkki toimistossa on huomattava määrä patentteja eri aseista, joilla voidaan suorittaa ihmisen mielen hallintaa, (Wayne Burkan, 31.10.1989, James Gall, 23.6.1992, Joseph Wilson, 28.6.1992, Robert Sweet, 14.12.1993). Aiheina mm. ihmisen tietoisuuteen vaikuttaminen, eri taajuuksien käyttö, yhdistäminen tv-vastaanottimeen jne.

Jo 1950-luvulla alettiin asentamaan vakoojille aivoihin sekä vastaanotin että lähetin, koko reilu sentti Usassa ja Britanniassa.Sittemmin tekniikan koko on pienentynyt mikrosiruun ja mikrorobotteihin, jonka voi yhdellä pistolla asentaa ihmiseen. Mutta äänien kuulemiseen ei tarvitse mitään mikrosiruja, riittää vain tietyn taajuiset mikroaallot, kuten edelliset kokeet ovat osoittaneet.

Ihmisen ajatusmaailma voidaan siis kaapata, ja ihminen manipuloida tuhoamaan oma ja muiden elämänsä. Eikä hän voi ymmärtää, että muut eivät kuule ääniä tai tiedä mitään koko tekniikasta. Ymmärtää, että puhe ei tule omista aivoista, vaan jostain muualta. Ja ymmärtää käytettyt äänet, erottaa muunnellut puheet, ja puhetta voi olla millä kielellä tahansa.

Jatkuva puheen kuuleminen ja saman toistaminen saa ihmisen uskomaan häiritsijöiden sanomaan, vaikka tietääkin sen olevan muuta, mutta loputon työ aiheuttaa lopulta sen, että ihminen tuomitaan sairaaksi, koska ääniä ei voi kuulla muuten kuin psykoosissa. Tämä tekniikka on jo siis vanhaa, ja siksi siitä pitäisi puhua julkisuudessa.

Laitan tekniikoista lisää myöhemmin! Tutkimusta riittää tällä saralla ja pitää lukea kaikki, mitä muiden armeijojen omista tutkimuksista selviää, ja mitä saa netistä tietoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti