perjantai 18. elokuuta 2017

Voice morphing tekniikalla toteutettua!

Tässä tietoja omasta koulutuksestani, jota minulle tehtiin!


"on viimeiset kolme viikkoa ollut osallisena "body language" -pelissä, missä ääniä siirretään langattomasti toisen päähän."

" Potilas on kotona puhunut, että siellä voisi olla valvontakameroita ja tuonut esiin, että kuulee sekä tietokoneen että television kautta ylimääräistä puhetta ja muita häiriöääniä kodinkoneista. Potilaan mukaan kylän pojat ovat hakkeroituneet hänen tietokoneelle kiusaamismielessä."

"kuullut tietokoneesta muille kuulumatonta puhetta, kumartunut lähelle näyttöä ja sanonut kuulevansa miesääntä"

Ja elektronisesta häirinnästä on maininta papereissa! Se on siis kirjattu tuon body language -koulutuksen mahdollistamisen osana!

Ensimmäinen jakso osastolle johtui juuri tuosta body language -koulutuksesta, joka alkoi aina kun tulin hotellille Lontoossa. Ei sitä päässyt mitenkään pakoon. Äänimanipulointi ja muu toiminta jatkui koko Lontoon reissun ajan! Mutta Suomessa lääkäri sanoi, että et ole Lontoossa ollutkaan, suutuin ja kävelin huoneesta ulos, ja tulos, että pakkohoitoon vain.

Seuraava kerta kun satuin puhumaan taas kerran ääneen äänille, että pitäisikö korttitalo polttaa, ja kerroin kaiken, mitä minun pyydettiin kertomaan kaikille, sekä lähettelin stalkkereiden pyytämät tekstiviestit, ja taas häkki heilahti. Mies valehteli, että olin polttamassa kotitaloa, vai oliko siihen voice morphingia käytetty? Ja taas pakkohoitoon ja pakkolääkitykseen.

Kolmas kerta viime kesänä stalkattiin sairaalaan, provosointia ja muuta. "Usan armeija seuraa minua ja lääkäri lähettää minut turvaan sairaalaan." Onneksi se ei riittänyt enää kuin neljän päivän tarkkailujaksoon.

Mitään oikeaa psykoosia en ole sairastanutkaan, enkä ole ollut harhaluuloinen, vaan kaikki on tehty, mutta en ole osannut ottaa kaikesta kuvia, tai videota tai kuvakaappausta, se on ainoa virheeni.

Meitä tällä tavalla stalkattuja on paljon Suomessa, ja joka päivä tiedän enemmän uhreista ja heidän tarinoistaan, sama tuttu kaava, valokuvausta, naissivustolle laittoa, tai seksibusineksen aloittamiseen kannustamista, rahanpyyntöjä, pelottelua, äänimanipulointia ja muuta mukavaa on jokaisen taustalla ollut.

Kaikki on tuomittu kuka minkäkin diagnoosin alle!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti