perjantai 6. lokakuuta 2017

Kaasuvalotusta 2013

Heinäkuussa tapahtui outoja juttuja.

Minua valokuvattiin Huttula rockissa, kun jäin yksin, muiden lähtiessä keittiöön hommiin.

Minut laitettiin naissivustolle ja kysyin atk-tuelta töissä, että voiko koneellani olla virus, kun ilmeistyi tuollainen keltainen pop-up ikkuna, jossa olen naissivustolla noiden ulkomaisten naisten kanssa?

Tein virustarkastuksen, mutta ei ollut viruksia koneellani. Kerroin muille tapahtumasta, ja se sivusto oli poistettu, kun esimiehistä joku tuli katsomaan tilannetta!

En osannut valokuvata tai kuvakaapata sivustoa!

Sitten valokuvattiin työpaikan pihalla, punainen auto, josta sain kuvan itsekin sitten, miehellä päässä peruukki tai musta baskeri. Rekisterinumeroa en ehtinyt saamaan.

Ei tuollaista voi tapahtua?!

Kerroin senkin työpaikalla ja sitä epäiltiin!

Sitten häälahjan osto Sokokselta. Huutelua kadulla ja moottoripyörillä saarto työpaikan pihalle perjantaina illansuussa. "Pillu, paljonko maksaa, häpyhuulet, huora, narttu" jne.

Olin ihmeissäni ja kerroin muille asiasta, mitä minulle tehtiin!?

Syyskuussa 2013 olin yksin kotona, silloin pamahti tietokoneelle rahanpyyntö! Uhkailtiin, voidaanko yöllä tulla ja nostaa rahaa tililtä?

Kerroin eteenpäin taas tämänkin.

Tulos julistettiin hulluksi syys-lokakuun vaihteessa 2013.

-kirjattiin hullun paperit. Jää pysyväksi tilaksi. Peruste eläkkeelle!

Tässä on tämän hullun romaanin alkuosan kuvioista!

Vuoden 2014 muistiinpanot on kirjattu, ja todella mielenkiintoista tekstiä löytyy sieltäkin, laajasti useista ihmisistä sekä tapahtumista!

Kyllä nämä pitäisi löytyä myös jonkin viranomaisenkin rekisteristä, jos kirjoitan ne tännekin!

Dokumentoikaa ihmiset heti kaikki ruutukaappauksella, valokuvatkaa, tulostakaa kaikki materiaali myöhempää käyttöä varten!

Keräämme tietoja yhteisöhäirinnästä Suomessa, ja siitä on jo paljon kokemusta ja ryhmätapaamiset Helsingissä. Tukiryhmiä tullaan perustamaan eri puolille Suomea ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti