maanantai 2. lokakuuta 2017

Ranskalainen tarina, kuinka vaarallisia aseita on yhteiskunnassa käytössä!?

Minuun ollaan jatkuvasti yhteydessä eri puolilta Suomea erilaisissa häirintäasioissa, ja on kerrottu, miten ihmisiä on myös vahingoitettu Suomessa erilaisilla aseilla.

Ihmisiä on kiristetty ja pyydetty rahaa, tai stalkataan sairaalaan. Uskovaisille ihmisille on julistettu jumalan pilkkaa. Kaikki uskontokuntia on halvennettu ja samoin perheitä on hajotettu eri menetelmillä. Ihmiset ovat joutuneet vaihtamaan työpaikkaa häirinnän takia.

Toiminta on laajaa ja toimintakaava on häirinnässä samankaltainen, eli jokainen mukana ollut tietää, ja siksi jokainen häirintään joutuva olisi pelastettavissa, jos hänet tavoitetaan riittävän aikaisessa vaiheessa.

Osataan neuvoa, mitä ei saa kertoa ja miten toimia häirintätilanteissa, miten tekniikat toimivat ihmistä vastaan, kuten valemedia, ja muu ihmisen harhauttaminen, sosiaalisen median häirintä, laaja muu häirintä.

Valtakunnallisen neuvontapalvelun perustaminen olisi tärkeää tämän häirinnän takia. Kukaan ei saisi jäädä yksin ongelmineen. Jokaisen pitäisi saada apua, ja siihen olisi perustettavalla yhdistyksellä mahdollisuuksia auttaa ihmisiä ongelmissa tämän häirinnän takia. Vain toinen häirintää kokenut tietää, miten monimutkaisia menetelmiä käytetään, ja miten kaikki käytännössä toimii.

Miksi he eivät saa apua?! Ei kukaan usko, eikä kukaan voi olla suojassa tältä häirinnältä. Tämä on suomalaista todellisuutta, johon toivoisi muutosta!

Kukaan ei puutu, jos laseraseilla on aiheutettu silmävammoja tai energia-aseilla poltettu. Näitäkin tapauksia on tullut eteeni. Minä tiedän fyysisten vammojen olevan kantajilleen vaikea asia, koska näistä ei voi nostaa syytteitä, koska ei ole riittävästi todisteita, tai tekijää ei saada kiinni!?

Kuka pelastuu tältä, mitä suomalaiset itse tekevät toiselle suomalaisille!?

Olemme pohtineen laajasti yhteiskunnassa esiintyvää häirintää ilmiönä valtakunnallisessa ryhmässä, samoin jakaneet tietoa tekniikoista, ja suojautumisesta. Samoin lääkitysten löytäminen on tärkeää, että ihminen ei hermostu jatkuviin kiusantekoihin. Tai saa helpostusta ihotuntemuksiin tai muuhun toimintaan!

Kuka tätä tekee tai kuka tästä hyötyy!? Tärkeitä kysymyksiä, joita pohdittu usein ryhmässä ja kukin omana tykönään.

Monet menetelmät ovat käytännössä erittäin vaarallisia rikollisten ja tavallisten ihmisten käytössä kuten "voice to skull", v2k, ja muut eri aaltoja käyttävät menetelmät. Suomessakin on poistettu laittomia lähettimiä mastoista, joilla voidaan häiritä laajasti alueen väestöä. 

Laitan ranskankielisen blogin linkin, ja sivutoilla kerrotaan gang stalkingista elektronisesta häirinnästä!
 
http://aicha-thiam.blog4ever.xyz/


https://eucach.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti