torstai 26. lokakuuta 2017

Suomalaisen naisen esiintyminen Suomen poliisina Flores -saarella 10/2014

En tiedä pystytäänkö selvittämään henkilöitä, jotka olivat Flores -saarella Azoreilla lokakuun ensimmäisinä päivinä 2014? Heistä yksi nuorehko nainen esiintyy suomalaisena poliisina, joka oli tullut minua sinne vartioimaan! Sanoin, että mitä sinä siellä puskassa puhut, kun kuulin hänen sanovan siellä, että on tullut vartioimaan hullua suomalaista naista, että omaiset ovat lähettäneet hänet sinne! Hän soitti puhelimestaan Suomen poliisi useampaan kertaan.

Ihmettelin kovasti moista touhua, ja sitten menin hänen perässään varaamani talon luokse. Hän sanoi soittavansa muutaman puhelua ja pyysi odottamaan ulkona.

Minä vaihdoin karstulaisen yrityksen valmistamat urheilusukat kuistilla, ja otin sieltä kuvan talon takana olevasta vesiputouksesta, joka oli hienon näköinen pudotessaan korkeita rinteitä alas.

Kun sitten mitään ei tapahtunut ja olin odottanut aikani, tuli brunette nainen hampaita harjaten ja sanoi, että talo on varattu englanniki. Kiitin ja lähdin pois. Kuulin epämääräistä huutelua talon suunnasta, mutta en enää viitsinyt palata.

Menin rantaan syömään eväitäni ja kyselin, onko muuta taloa vuokrattavana? Eipä ollut kävelin pois ja kylässä näin talon omistajan ja sanoin, että talossa oli muita, ja he maksavat, jotka ovat majoittuneena siellä!

Sain autokyydin kylästä paikalliselta mieheltä ja hän näytti yhden upean luontokohteen, antoi puhelinnumeronsa, jos tarvitsen apua!

Suomessa Kauppakadulla kerroin, miten ihmeellisesti oli tietoja varastettu puhelimesta, kun puhelimella varasin majoituksen pääsaarella ollessani, ja miten siellä oli suomalaisia ihmisiä ja jopa yksi poliisina esiintyvä nuorehko nainen! Nuori mies kertoi tuntevansa siellä olevia suomalaisia ja sanoi jopa heidän nimensä! En pitänyt tarpeellisena ottaa nimiä talteen. Jatkon kannalta olisi pitänyt ottaa näiden nuorten nimet ylös.

Mutta olisiko he vielä selvitetttävissä?

Onko poliisi todella ollut yksi heistä?

Vai leikkikö hän poliisia?

Sitä en tiedä, mutta ehkä matkustan sinne uudestaan ja kyselen, onko joku tietoinen heidän oleskelusta siellä, ja muuta tehneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti