tiistai 20. elokuuta 2019

Hiljainen tappaja

Mies ymmärsi äänimaailman merkityksen nyt paremmin. Hän oli manipuloitunut äänistä, ja hänelle oli luvattu palkkio pelissä, jossa hän oli mukana. Hän oli toteuttanut hänelle asetetun tehtävän, ja osallistunut siihen ilman mitään tietoja. Ei hän tiennyt asioista tarpeeksi, vaan oli lähtenyt mukaan palkkion toivossa, nähdäkseen naisen ja viedäkseen naisen tilaamat tuotteet.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on päämäärään suuntautuvaa toimintaa, jolla on jokin tavoite, kuten paremmat ja terveellisemmät elämäntavat, elämän parempi hallinta tai muutos kokonaan omassa ajattelussa positiisempaan suuntaan. Ihmisen pitäisi pystyä ratkaisemaan ongelmat elämässään, ja lopettaa onnettomana oleminen, eli siis voida kaikin puolin paremmin elämässä, ja hallita omia tunteitaan ja elämäänsä paremmin. Kaikki voi kuitenkin toimia myös päinvastoin, ja äänet voivat ohjata toimintaa negatiiviseen suuntaan ja jopa ihmisen lopulliseen tuhoon asti.

Toiminnassa edetään pienin askelin eteenpäin ja lopulta tapahtuu lumipalloefekti, eli kupla hajoaa ja ihminen tuhoutuu sen mukana. Ihminen on saavuttanut maalin ja se voi olla hyvä tai huono tapahtuma. Tarve asettaa tavoite ohjaa ihmisen toimintaa. Ihmiset ajattelua voidaan muuttaa ja valita, kuinka muuttaa ajattelu ja toiminta pysyvästi. Ihmistä voidaan siis ohjata haluttuun suuntaan elämässä, ja se voi olla positiivista tai negatiivista.

Ihmisen itse täytyy tehdä töitä, ja samoin myös jonkun muun, joka haluaa vahingoittaa tai tuhota toisen elämän, täytyy tehdä töitä. Mitä kauemmin aikaa toimii, sitä paremmin saa aikaan pysyviä muutoksia toisen elämässä. Kohdetta on pidettävä silmällä, ja käytettävä paljon aikaa kaikkien taustatietojen ja muiden tietoja kokoamiseen koko elinympäristöstä ja muista ihmisistä, jotta saataisiin haluttu tulos aikaan. Se vaatii tietoteknisiä taitoja ja sosiaalisia taitoja, sekä pääsyn kaikkiin tietokantoihin ja henkilökohtaisiin tietoihin työstä, ihmissuhteista, jopa pankkitilistä ja omasuudesta, perheestä ja ystäväpiiristä. Koko ihmisen elämä on siis tiedettävä ja hallittava, jotta onnistuisi pääsemään täysin asetettuun maaliin.

Kohteen persoonallisuutta voi muuttaa ja muutos vie paljon aikaa. Ihmistä voidaan siis pistellä ja vanhentaa monin tavoin! Ihmisestä voidaan tehdä paljon kärsinyt, epätoivoinen ja epäonnistunut elämässään monin menetelmin. Puhe vaikuttaa enemmän kuin sitä itse tiedostaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti