tiistai 20. elokuuta 2019

Hiljainen tappaja

Ihmistä voidaan johdatella haluttuun suuntaan kysymällä kysymyksiä, joiden sävy on negatiivinen. Tässä tapauksessa voi käydä huonosti, miten toimit silloin? Tai asiat eivät ehkä suju, miten toimit silloin? Asiat kyseenalaistetaan joka suhteessa toisen elämässä. Ihmistä voidaan syyttää huonosti valmistelluista asioita, harkitsemattomista päätöksistä, ajattelemattomuudesta, toisten jättämisestä huomioimatta päätöksissä ja syitä voi olla vaikka kuinka paljon, joilla voidaan ihmisen päätökset romuttaa.

Itsetuntoa voidaan heikentää ja murskata toinen ihminen. Äänet voivat aikaansaada ihmisessä paljon huolta ja heikentää ihmisen toimintakykyä. Ihmisen toiminta voidaan kyseenalaistaa huomauttamalla, että asiat ovat huonosti valmisteltu tai virheellisiä, vaikka tiedot olisivat oikeita tai paikkansa pitäviä. Ihminen itse alkaa epäilemään kuulleessan jatkuvaa arvostelua toiminnastaan. Etkö halua luottoa töissä tai esimiehen arvostusta? Tee enemmän saadaksesi se, mutta kaikki ei sitten toimikaan. Ihminen voidaan saada näkemään etuja toiminnassaan, josta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ihminen saadaan toimimaan halutulla tavalla ja tuhoamaan enemmän kuin pääsemään eteenpäin. Ihmiselle luvataan palkintoja, joita hän ei lopulta kuitenkaan saa, vaan joutuu kärsimään enemmän.

Ihmisella aiheutetaan henkistä kärsimystä ja fyysistä kärsimystä monin tavoin. Ihminen ei voi nukkua tai rauhoittua jatkuvan kyselyn tai arvostelun takia. Hän kärsii uupumuksesta ja väsymyksestä, eikä pysty ajattelemaan enää selkeästi. Hän on helppo kohde kaikelle toiminnalle. Toinen ihminen voi johdattaa ajattelun toiselle epäedulliseen ja haitalliseen suuntaan. Ihmiselle esitellään siis myönteisesti haitalliset ajatukset ja rohkaistaan haitalliseen toimintaan. Ihminen vahingoittaa toiminnallaan itseään ja ympäristöään monin tavoin.

Ihmisen yritykset ovat hyödyttymiä ja epäonnistuneita, ja ihminen saadaan ajattelemaan hyödyttömällä tavalla. Mitään ei ole korjattavissa, vaan kaikki on menetetty. Et pysty enää saavuttamaan mitään tärkeää elämässäsi. Ihminen menettää enemmän kuin saavuttaa elämässään.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti