maanantai 3. huhtikuuta 2017

Elektromagneettisen kentän vaikutukset kehoon ja mieleen

Olen kirjoittanut elektromagneettisen kentän toimivan näkymättömänä tiedonvälitysjärjestelmänä. Ihminen pystyy kommunikoimaan ilman näkyviä menetelmiä ulkopuolisten henkilöiden kanssa, ja menetelmä on paikasta ja ajasta riippumaton. Kommunikointi siis onnistuu myös liikennevälineissä, kuten lentokoneissa, ja kaikki tiedonvaihto tapahtuu reaaliaikaisesti.

Kommunikointi on myös maasta riippumatonta, eli yhteys säilyy ihmisen siirtyessä maasta toiseen. Näin ihminen pystyy kommunikoimaan vapaasti ilman toisten ihmisten tietämystä. Ihmisen esipuhe siis luetaan kurkunpäästä, joten kohteena olevan ihmisen ei tarvitse puhua ääneen, vaan pystyy tuottamansa puheen esiasteen avulla kommunikoimaan. Laitteet tarvitsevat asennuksen ihmisen kurkunpäähän, ja nämä ovat pieniä muille näkymättömiä laitteita, jotka lukevat viestit ja välittävät viestit myös päinvastoin eli ihminen kuulee joko sisäisen puheen tai ulkoisen puheen riippuen laitteiden sijainnista.

Elektromagneettisella kentällä voidaan hallita ihmisen kaikkia ruumiintoimintoja. Ihmiselle voidaan aiheuttaa kipua kaikkialle elimistöön. Mm. Martti Kosken päiväkirja kertoo päivittäisestä kivun tuottamisesta hänelle. Kerran varustettu ihminen voi olla vuosikymmeniä kohteena. Jokainen häirintää kokenut on kokenut samankaltaisia tuntemuksia. Ihmisen ruumiin toimintoja on nopeutettu, mm. virtsaamisen ja ulostamisen tarve on yleinen häirintämenetelmä. Ihmiselle voidaan aiheuttaa myös muita oireita. Korvasärky, silmäsärky ja muut päänalueen säryt ovat yleisiä.

Sydänsairaille ihmisille toiminta voi olla vaarallista. Vaarana on sydänkohtauksen saaminen hallitsemattoman kivun seurauksena. Ihmisillä, myös terveillä, on kokemuksia sydänkohtauksen kaltaisisita tiloista!

Ihmiselle voidaan siis tuottaa myös äärimmäistä kipua ja tehdä hänet toimintakyvyttömäksi. Tästäkin löytyy kuvauksia kirjallisuudesta. Kun ihminen on saatu tarpeeksi sairaaksi, hänen toimintansa on heikkoa ja hänen liikuntakykynsä voidaan tuhota. Jo perussairaudet voivat pahentua ja raajojen toimintaa voidaan lamauttaa. Tästä myös on keskusteltu monissa keskusteluryhmissä.

Koska toiminta on näkymätöntä, ja vain kohdehenkilöön kohdistuvaa, sen olemus on muille ihmisille tuntematon. Usean ihmisen kertomukset eivät kuitenkaan ole harhaa, vaan siihen löytyy ihan oikeat välineet ja menetelmät kirjallisuudesta. Tarvitsee vain nähdä vaivaa, että löytää menetelmät, ja kohdehenkilöiden kuvaukset ovat hyvin samankaltaisia koko toiminnasta.

Kivulla ja häirinnällä voi olla siis enemmän psyykkisiä vaikutuksia. Ihminen pyritään alistamaan järjestelmässä. Ihmiselle luodaan kuva, ettei hän pysty tai kykene toimimaan. Näin ihminen alistuu eikä ole aktiivinen. Siksi pitäisikin olla enemmän muiden ihmisten kanssa toiminnassa mukana, kuin alistua ja menettää malttinsa, hermostua tai masentua jatkuvan kivun tai muun häirinnän, kuten jatkuvan äänihäirinnän kohteena. Ihmisestä voi tulla hyvin itsetuhoinen ja on jopa paljon kuvauksia liki itsemurhaa yrittäneistä, osa lienee onnistunutkin niissä. Jokainen häiritty on kertonut kokemuksiaan vastaavista tapahtumista. Oma mieli on pyritty hajoittamaan mielenhallinnan keinoin ja manipuloimalla.

Menetelmät on kehitetty sotilaalliseen käyttöön alunperin. Niillä on voitu tehdä vihollisesta toimintakyvytön elektromagneettisen kentän kohteena. Aseita tähän löytyy paljon. Kaikista aseista on kuvauksia netissä. Mm. energia-aseet, plasma-aseet, ja laseraseet ovat vaarallisia taitamattomissa käsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti