lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kuinka ihmistä tulkitaan? Joskus menee metsään täysin...

Lainaus Helsingin Sanomien Lauantaiesseestä:

"Senja sidottiin kiinni vuoteeseen ja hänen otsansa läpi johdettiin sinistä sähköä", "Sähkö oli kuin vettä, se pyyhki mennessään muistoja ja nakersi niihin valkoisia kohtia." "Senjalle yritettiin hakea oikeutta. Hän oli kirjoittanut ylilääkärille ja papille, mutta hoitaja oli takavarikoinut lopulta kynätkin." Niin - lopulta tuliko Idasta mielisairas vasta vuosien hoitojen ja vahvan lääkityksen myötä?"

Voin sanoa, että vahvat lääkitykset ja hoito voivat johtaa ihmisen mielisairauteen tai oireisiin siitä, eli sitä ei välttämättä alunperin ole ollut olemassakaan, vaan taustalla on ollut joku muu sairaus, jotain muuta on tehty ihmiselle, joku muu on saanut ihmisen toimimaan vastoin omia periaatteitaan.
Vain ihminen itse tietää syyt ja seuraukset!

Miten voimakkaat lääkkeet ja jatkuva tarkkailu saa ihmisen epäilemään itsekin kaikkea, ja tekee ihmisestä sairaanoloisen. Se saa myös ihan fyysisiä piirteitä, kuten tulee kuolaava, lihaskipuja ja lihasheikkoutta kärsivä ihminen. Ihminen ei enää hallitse omaa ruumistaan, vaan vapisee, hikoilee, ja pissaa housuunsa. Hänet on lääkitty sellaiseen tilaan, että voidaan jopa joutua katetroimaan, ja hänet on voitu sitoa kiinni vuoteeseen, jos hän on yrittänyt vain hakea apua omaan ahdistukseensa, hän tietää, että hänet on tuomittu siihen ilman omaa tahtoa ja hän on joutunut jonkun muun syyn takia sairaalaan, eikä ole sairas lainkaan. SE ON SUURIN VÄÄRYYS IHMISYYTTÄ KOHTAAN!

Vain ihminen itse tietää, miten hänet on varusteltu. Kokemuksia on kaikilla häirintää kokeneilla ihmisillä, mm. iho kihisee, kun sitä hankaa kasvojen kohdalta, laittaa voiteita kasvoilleen ja kuulee korvissaan ihon korkeat äänet. Ihminen näkee silmissään pieniä mustia tikun pätkiä, jotka ovat erilaisia kuin verisuonet, jotka ovat lasiaisessa, nehän ovat repaleisia tai ohuita säikeitä, langanpätkiä.

Monet ihmiset kertovat näistä samoista kokemuksista. Eivät kaikki voi olla väärässä näiden kokemusten suhteen. Myös kotimaiset ja ulkomaiset sivustot ovat karua luettavaa, osa ihmisistä pitää päiväkirjaa kulloisenkin päivän häirinnästä ja mitä on sinä päivänä tehty. Näitä löytyy netistä useampia! Mm. Martti Koski on pitänyt omaa päiväkirjaansa vuodesta 2002 lähtien ja useita linkkejä eri sivustoille löytyy.

Jokainen on yrittänyt etsiä syitä omaan häirintäänsä, niitä tuskin voi täysin tietää, jos on ollut mukana jossakin kuin ihmiskokeessa! Ei ole selityksiä, on vain kysymyksiä!

Kaikki näkymätön häirintätekniikka on vain ihmisen oman mielen kuvitelmaa ja harhaluuloisuutta. Siihen tämä häirintä perustuu! Siksi se on tehokas ase ihmiskuntaa vastaan ja häirinnän käyttö ihmisten hallintaan tulee lisääntymään ekspotentiaalisesti tulevaisuudessa!

Olen kuullut niin paljon ja koko ajan saan lisää tietoa, ihmisten kivuista häirinnän kohteena, ja puheesta, jota heille puhutaan. Ei ole mieltä ylentävää käyttää kaikkia ihmisiä puheessa tai puhua jonkun toisen ihmisen äänellä ihan täyttä kukkua. Se voi häiritä ihmisiä todella pahasti. Kuka tahansa kohteeksi joutunut henkilö on kertonut samoja asioita ja menetelmiä.

On vain oltava mukana ryhmässä saadakseen tietoja ja etsiä niitä itse lisää, näin on toimittava jo oman mielensä rauhan takia. Tietää, missä on ollut mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti