lauantai 22. huhtikuuta 2017

Kirje sinulle kiusatun ystävä tai sukulainen

Älä tuomitse, jos et tiedä asioista mitään.

Sinä et voi tietää menetelmiä, koska et ole itse häiritty.

Ihmistä voi ympäröidä näkymätön maailma, josta sinulla ei aavistustakaan.

Sinä et voi tietää, mitä toinen on joutunut kohtaamaan.

Sinun ei kannata arvostella tai arvioida toisen elämää, jos et tiedä sitä kaikkea, mitä hänelle on tapahtunut matkan varrella.

Jokainen häirinnän kohde on joutunut käymään monia vaikeuksia, häntä on manipuloitu, kaasuvalotettu, eksytetty elämässä, sinulla ei ole kokemuksia, joten et voi tuomita häntä tai hänen käytöstään, tai sitä kaikkea, mitä on elämässä sen jälkeen tapahtunut, kun hän on joutunut häirinnän kohteeksi.

Vain toinen saman kokenut voi olla tukena, ja tukea toista ihmistä, koska menetelmät ovat salaisia, eikä julkisesti tiedossa olevia. Niistä ei tiedä sen paremmin terveydenhoitohenkilökunta kuin viranomaisetkaan, vain joillakin ihmisillä on oikeaa tietoa menetelmistä, ja hekään eivät voi julkistaa niitä, koska kaiken toiminnan todistaminen on vaikeaa ja rikolliset ovat aina askeleen edellä kaikessa.

Kukaan toinen ihminen ei voi tietää tai tuntea sitä mitä häirinnän kohde joutuu kokemaan.

Jokainen häiritty voi olla häiritty missä tahansa ja milloin tahansa, koska kuten radioaktiivista säteilyä ei voi nähdä, ei voi nähdä mitään muutakaan säteilyä tai aaltoa, jota voidaan tietyilla aseilla uhreille antaa ja kohdistaa häneen. Näin vain uhri voi tietää ja tuntea sen kehossaan, eikä kukaan muu sitä tunne, se on siis vain hänelle suunnattu henkilökohtainen häirintämenetelmä.

Kaikesta elektronisesta häirinnästä on olemassa paljon tietoja internetissä ja niitä on vapaasti saatavilla.


Menetelmät ovat kehitetty osin jo toisen maailmansodan aikana, ja niitä on kehitelty edelleen. Alunperin suurin osa tekniikasta on kehitetty sotilaallisiin tarkoituksiin vihollisten saamiseksi toimintakyvyttömäksi, kuten elekromagneettinen kenttä! Tästä on saatavilla paljon tietoa, ja mm. Irakin sodassa se oli keskeisessä asemassa vuonna 2003!

Älä tuomitse ihmistä, jos et tiedä asioista mitään.

Suomessa häirinnän kohteena näillä menetelmillä, gang stalking ja elektroniset mentelmät, on arvoitu olevan muutamasta tuhannesta jopa kahteenkymmeneen tuhanteen ihmistä suhteutettuna Suomen väkilukuun.

Häirinnän kohteena on maailmassa noin 30 miljoonaa ihmistä (vrt. maailmassa olevien pakolaisten määrä on 60 miljoonaa, joilla ei ole omaa valtiota tai turvallista paikkaa asua).

Siksi Suomessa on perusteilla yhdistys ajamaan asioita, ja tukemaan kaikkia tämän häirinnän kohteeksi joutuvia ihmisiä! Jakamaan tietoa häirinnästä ja toiminnasta, josta Suomessa julkisuudessa ei puhuta, koska mentelmät eivät ole julkisesti tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti