lauantai 22. syyskuuta 2018

Miten ihminen saadaan mukaan ns. peliin?

Kaiken takana on pitkäaikainen manipulointi ja ns. aivopesu. Ihmistä pelotetellaan alussa monin tavoin, joita hän ei ehkä itse tiedä tai tunnista, miten ne toimivat tai mitä hänelle tehdään? Ihminen on paniikissa ja yrittää etsiä apua ongelmiinsa. Mutta kukaan muu ei voi tietää ja ihminen jää todella yksin. Tätä vaihetta voidaan toistaa useamman kerran, ja se voi kestää vuoden tai pari, jopa kauemmankin aikaa.

Sitten aletaan asioihin liittämää positiivisia asioita, olethan ikäänkuin pelissä mukana. Tai ohjelmassa on joku muu positiivinen asia, kuten raha tai rakkaus tai positiivinen imago tai voittaminen. Voidaan jopa luoda henkilöitä, jotka ovat erittäin kiinnostuneita sosiaalisessa mediassa, tai jopa fyysisiä henkilöitä, joita näet sopivissa tilanteissa. Ihmiselle luodaan auervaaroja nykyaikaisin menetelmin, ja lopulta peloteltu ihminen alkaa uskomaan juttuun, koska se tuntuu hyvältä ja positiiviselta kaiken pahan jälkeen. Psykologisesti oikea tapa käsitellä ihmistä, ja lopulta kala käy koukkuun.

Kun ihminen lopulta ymmärtää, että häntä on huijattu, on ehtinyt tapahtua jo paljon. Hän parhaassa tapauksessa psykiatrisessa hoidossa, hän on menettänyt omaisuutensa, perheensä ja työnsä. Hänelle on tehty paljon sellaista, mitä muut eivät voi tietää. Hän on oman pelinsa uhri ja lopullisesti tuhottu. Usein jopa loppuelämäksi stalkattu henkilö!

Kaiken taustalla on pitkäaikaiset kokemukset ihmisen mielestä, ja psykologiset testaukset toimivista menetelmistä. Näitähän on käytetty kautta aikojen ihmisten huijaamiseen ja menetelmät ovat kehittyneet aivan erilaisiin tapoihin. Mutta ihmismielen heikkouksia käytetään hyväksi ja siinä on iso ongelma. Koskaan ei ehkä pystytä pelastamaan ihmistä, jos hän alkaa uskomaan hänelle luotuun peliin ajoissa, koska esitetyt asiat ovat tehty siten?! Vaikka ihminen tiedostaa, että tämä ei ole totta, hän menee vieläkin mukaan, koska hän on peluri mieleltään. Hän haluaa nähdä lopun jollakin tapaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti