maanantai 13. maaliskuuta 2017

Ajatusten lukeminen

Ajatusten lukeminen on osa nykyaikaista tekniikkaa. Sen avulla voidaan lukea ihmisten ajatuksia menetelmällä, jossa tulkitaan ihmisen puheen muodostamista. Ihminen muodostaa äänihuulillaan valmista tekstiä ajatellessaan. Hän muodostaa puheen esiasteen äänihuulissa. Tämä voidaan nykytekniikan avulla tulkita ja muodostaa lauseita ja puhetta hänen ajattelustaan.

Tekniikka perustuu elektromagneettiseen tekniikkaan.

Laitan tähän linkin ajatusten lukemisesta. Jokainen elektronisesti häiritty ihminen joutuu jossain vaiheessa ajatusten lukemisen kohteeksi.

Mikä merkitys on ajatusten lukemisella?

Ihminen paljastaa tietämättään kaiken oman historiansa lapsuudesta lähtien. Ihmiset ja tapahtumat, koko elämän historia on saatavilla näiden tekniikoiden avulla.
 
Keskustelimme menetelmistä viime lauantaina. Oli mielenkiintoista tietää tämän olevan normaalia häirittyjen ihmisten keskuudessa. Heidän oma ajatusmaailmansa on siis luettavissa ilman, että he puhuisivat ja kirjoittaisivat!

Silent massacre/electronic stalking in the Usa -tekstissä on paljon tietoa ajatusten luvun tehokkuudessa ja käytöstä häirinnässä. Siitä tulen jatkossa kirjoittamaan lisää, kun perehdyn eri tekniikoihin.

Liittenä on wikipedian artikkeli ajatusten lukemisesta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Thought_identification


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti