sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Targeted Individuals -tapaaminen Helsinki 11.3.2017

Taas on olin silmät selällään hämmästyksestä, kun kuuntelin muiden kertomuksia kaikesta siitä, mitä oli tehty vuosikymmenten tai vuosien aikana.

Ei tarvinnut kuin kertoa hetken omia asioitaan, niin toiset ihmiset tiesivät jo kaikki tekniikat ja käytännön, miten ihminen voidaan kaapata johonkin suurempaan kiusantekoon, ja mitä hänelle tapahtuu prosessissa. Miten oma perhe, sukulaiset, oma tuttavapiiri ja naapurit käännetään ihmistä vastaan. Teot ovat liian mielikuvituksellisia tavalliselle ihmiselle, jotta hän ymmärtäisi, miten jollekin on tuollaista voitu tehdä, eihän hän voi olla mitenkään uskottavaa tai mahdollista.

Mutta paljon löytyi yhtäläisyyksiä mm. siitä, miten ihmisen mieli ajetaan sellaiseen tilaan, että itsemurha on monella ollut mielessä. Tämän kokeneet kertoivat avoimesti, miten vaikea on ollut tilanne, kun kukaan ei uskonut mitään kiusantekoa eikä ole luottamusta ollut, eikä ketään kenelle olisi voinut uskoutua tai kertoa asioista! Tämä tehdään lähes jokaisen stalkatun ihmisen kohdalla, hänet ajetaan henkiseen umpikujaan. Näistä asioista ei pitäisi enää vaieta, vaan jokaisen ihmisen kertomus on ainutlaatuinen, ja teot ovat todellisia olleet häirityille ihmisille. Jos niitä vähätellään ja pyydetään vain olemaan hiljaa, niin miten se voi tukea todella häirittyä ihmistä!

Jokainen häiritty kertoi omista kokemuksistaan, ja kaikesta mitä heille oli tehty. Sai käsityksen miten laajasta yhteiskunnallisesta ongelmasta on kyse. On vain jäävuoren huippu paljastunut, häirittyjen ja kiusattujen ihmisten määrä on suuri. Osa on jo kuollut ja mennyt hautaa oman salaisuutensa kanssa, eikä kukaan ole voinut tietää todellisuutta, mikä on hänen elämänsä ollut. Monen itsemurhan tehneen tai itsemurhaa yrittäneen kohdalla voidaan miettiä, mikä on mennyt väärin, tai onko hänen elämäänsä tulkittu väärin. Onko unohdettu mahdollisuus todellisesta kiusanteosta ja siitä, että ajoissa ei ole kuunneltu!

Miten häirintää ei ympäristö totea? Siihen on olemassa paljon syitä. Häirintämenetelmät ovat sellaisia, että muilla ihmisillä ei voi olla kuin kalpea aavistus siitä, mitä ihmiselle voidaan tehdä. Osa sanoikin, että he ovat koekaniineja joidenkin psykopaattien kokeissa, heille tuotetaan jatkuvaa kipua, ääniä, stalkataan ja häiritään seuraamalla ja jopa murhayrityksillä.

Miten yhteiskunta sallii kaiken? Jokainen häiritty tietää, miten helppo ihminen on leimata poikkeavaksi, mielenterveysongelmaiseksi tai muuten vain sairaaksi. Jokainen on joutunut kulkemaan pitkän ja vaikean tien kautta selvitäkseen kaikista vaikeuksista. Osa jää eläkkeelle loppuelämäkseen häirinnän tuloksena. Suurin osa on kokenut perheen ymmärtämättömyyttä, osa on saanut tukea liian myöhään läheisiltään, osaa on uskottu vasta, kun joku muu ilmoittaa hänen häirinnästään.

Ihmisen kyky selviytyä on yksilöllinen. Osa on fyysisesti sairaita, ja kärsivät enemmän kaikesta sekä fyysisistä että henkisistä oireista. On oltava tarpeeksi fyysisesti vahva kestääkseen viikkojen tai kuukausien valvottaminen mm. äänihäirinnällä. Samoin on kestettävä fyysistä kipua paremmin, kun kipua tuotetaan eri elimiin, ja yksikin häiritty kertoi saaneensa kolme lievää sydänkohtausta häirinnän takia yhden viikon aikana. Kaikkeen löytyy selitys ja tekniikka, kaikki oli heidän tiedossaan, ja minä olin monessa suhteessa täysin tietämätön erilaisista tekniikoista!

Mutta tuleva yhdistys tulee jakamaan tietoa. Myös tukitoimintaa häirityille mietittiin, ja mahdollisuuksia saada rahaa tai avustuksia toimintaan, jotta pystyttäisiin auttamaan heikompia ihmisiä ja tiedottamaan koko häirintäkoneiston toiminnasta sekä terveyteen ja muuhun elämänhallintaan liittyvistä asioista!

Kukaan ei selviä ilman vaurioita! Se oli selvää koko porukalle. Me ollaan oltu samassa veneessä, ja kapteeni on ollut jossain muualla. Olemme jääneet tuuliajolle jossain vaiheessa ja olleet eksyksissä, siksi meidän yhteiset tapaamiset ovat tärkeitä. Vain toiset saman kokeneet ihmiset pystyvät ymmärtämään toiminnan laajuuden ja yhteiskunnassa vaietun kiusanteon ja häirinnän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti