tiistai 14. maaliskuuta 2017

Seksuaalinen elektroninen häirintä

Lähes jokainen Targeted Individual on joutunut jossain vaiheessa seksuaalisen häirinnän uhriksi. Tämä voi olla hetkittäistä häirintää tai jatkuvaa häirintää. Seksuaalinen häirintä oli yhtä yleistä sekä miehillä että naisilla.

Ihmisille aiheutetaan erilaisia tuntemuksia sukupuolielinten alueille iästä riippumatta. Sitä ovat kokeneet aivan nuoret ikä-ihmisiin asti. Se voi olla polttelua, pistemäistä kipua tai laajemman alueen painontunnetta, kutinaa tai kirvelyä, kihelmöintiä tai pakko-orgasmin aiheuttamista, joka voi olla lyhytaikainen tila tai vuorokausia kestävä kivuliastila.

Naisille voidaan aiheutta synnytyskipuja muistuttava tila vuorokausiksiksi. Kivut voivat olla vaikeita hallittavia, ja ne voivat olla vaarallasia jo perussairaille ihmisille. Esimerkiksi sydänsairailla näillä voidaan aiheuttaa oikea sydänkohtaus.

Seksuaalista häirintää vastaan ei voi suojautua vaan se tulee olemaan osa joidenkin häirittyjen elämää vuosikymmenten tai vuosikausien ajan.

Häirinnän takia naisille voidaan tehdä ns. ympärileikkaus yksityissairaaloissa, joissa poistetaan ulkoiset synnytinelimet. Tämä on tuonut joillekin uhreille helpotusta oireisiin ja kipuihin. Toisaalta vielä synnyttymättömille ja lisääntymisikäisille sen tekeminen voi tehdä enemmän haittaa, koska osa ihmisen seksuaalisuudesta häviää. Vanhemmille naisille siitä ei enää ole mitään haittaa, he ovat jo lapsensa tehneet. Ulkonäön muuttuminen voi olla toisille vaikea tilanne, ja leikkaukset ovat yksityisesti kalliita suorittaa.

Seksuaalinen elektroninen häirintä voi olla henkisesti raskasta uhrille. Hänen seksuaalinen halukkuus ja kyvykkyys kärsii häirinnästä. Vaikutukset ovat siis sekä fyysisiä että henkisiä.

Häirinnän kohteeksi joutuneille naisille tulisikin kustantaa yhteiskunnan varoilla mahdollisuus saada ympärileikkaus eli ulkoisten synnytinelinten poisto myös Suomessa, jos häirinnällä tuotetaan jatkuvaa kipua tai epämiellyttävää oloa.

Tällaisia leikkauksia on Suomessa tietääkseni jo tehty naisille!

"electrical-like buzz ...This vibration is different from the body vibration and appears to be designed to stimulate the penis and vagina to cause sexual reactions."

"sodomizing and virtual rape, using some unknown force to probe the anal cavity and vagina (perhaps directed sound waves, which cause a strong vibrationa and can focus on a particular very small area. It could also be purely psychological suggestion."

"induced erections, by vibrating very lightly the inside the uretha ans the groin. Those erections usially occur while the handlers whisper the names of the friends and relatives, very obviously attempting to cause the target psychologically to associate the sexual sensation with those people."

Lähde: Silent massacre/electronic stalking in the Usa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti