keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Puheen kuulemisesta

Puheen kuulemisesta, kaksi menetelmää eletromagneettisen kentän luominen eli ulkoisesti ja mikroimplantit eli sisäisesti.

Menetelmää elektromagneettinen kenttä on käytetty mm. Irakin sodassa vuonna 2003, ja siitä on olemassa tarkat selostukset, kuinka Allahin ääni puhui Irakin sotilaille! (Bush nuorempi).

Mikroimplantit mahdollistavat myös uhrin äänien kuulemisen ja niitähän asennetaan runsaasti eläimiin, mikä mahdollistaa niiden asentamisen myös ihmiseen!

Erittäin hankalaksi äänien kuulemisen tekee se, että ihminen ei alussa tiedosta äänien kuulemista. Näin ihmisen mieli voidaan kaapata toimintaan.

Ihmistä voidaan ohjailla tekemään valintoja elämässä, hänet voidaan manipuloida ja saada mukaan jopa rikolliseen toimintaan, tai tekemään mitä tahansa omaa elämäänsä ja muiden elämää haittaavaa!

Ihmisen ajatusten lukeminen ja puhuminen ihmiselle näillä tekniikoilla mahdollistaa siis paljon sellaista toimintaa, mitä tavalliset ihmiset eivät tule ajatelleeksi.

Jokainen TI-ihminen tietää nämä häirinnät, ja jokainen joutuu jotenkin kärsimään alussa menetelmistä, ennenkuin oppii elämään näiden tekniikoiden kanssa.

Siksi ryhmän tuki on tärkeä ja myös kokemusten jakaminen ja tiedon jakaminen, miten selvitä tällaisten järjestelmien kanssa!

Lähde: Silent massacre/electronic stalking and mind control in the Usa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti