perjantai 31. maaliskuuta 2017

Edistyneemmät viestintäjärjestelmät terroristikäytössä

Elektromagneettinen stalkkaus ja mielen hallinta sisältävät paljon sellaista tekniikkaa, jota tavallinen ihminen ei tiedä olevan edes olemassa. Menetelmistä löytyy kuitenkin tarkat kuvaukset.

Miten ihminen kaapataan mukaan toimintaan ja miten hänet saadaan manipuloitua toimimaan jopa vastoin omia periaatteitaan?

Tämä on erittäin tärkeä tietää, jotta ymmärtää miksi naisia ja lapsia myös värvätään osaksi toimintaa, kuten terroristisolujen toimintaan mm. itsemurhapommittajiksi ja jopa tiedustelutehtäviin.

Elektromagneettisilla menetelmillä on paljon etuja muihin tiedonvaihtojärjestelmiin verrattuna. Ne ovat näkymättömiä ja kuulumattomia muille ihmisille. Niiden avulla siis kommunikoidaan vain valitun henkilön kanssa, jolloin voidaan harjoittaa vastavuoroista yhteydenpitoa ilman mitään näkyviä laitteita tai kuuluvia ääniä. Kohdehenkilön kanssa voidaan siis kommunikoida lukemalla hänen esipuheensa kurkunpäästä ilman, että hänen tarvitsee sanoa sanaakaan ääneen. Hän saa korviinsa vastaukset omaan toimintaansa. Näin järjestelmä on täysin näkymätön ja kuulumaton ulkopuolisille ihmisille


Elektromagneettista järjestelmää on käytetty sodankäynnissä. Sotilaille voidaan antaa käskyt suoraan heidän omaa kuuloonsa sisäisenä tai ulkoisena puheena. Järjestelmiä ja patentteja menetelmistä löytyy useita. Samalla tavalla voidaan myös häiritä vihollista lähettämällä heitä häiritsevää viestintää ja virheellistä tietoa. Todisteita tästä on eri sotatilanteista ja konflikteista, kuten mm. Irakin sota 2003.

Menetelmällä on siis psyykkisiä ja fyysisiä etuja muihin viestintäjärjestelmiin verrattuna. Ihminen manipuloituu kuullessaan jatkuvasti ääniä. Toimintaan varattu henkilö kuulee tehtävään annettuja käskyjä 24/7 ilman, että viestintä häiritsee muita ihmisiä. Ihminen orientoituu omaan tehtäväänsä, ja alkaa kuuntelemaan intensiiivsesti ääniä ja kysyy siinä tilanteessa oman mielensä mukaisesti lisäkysymykset ja tarkennukset toiminnan ja tehtävien täyttämiseksi. Hän on siis valmis soturi taistelukentälle.

Fyysiset edut menetelmässä ovat sen aikaan ja paikkaan riippumattomat järjestelmät. Järjestelmä toimii missä tahansa viestintäjärjestelmänä. Se on täysin paikasta riippumaton järjestelmä, se ohittaa kaikki turvallisuusjärjestelmät lentokentillä ja rajoilla. Se toimii ihmisen paikasta riippumatta, eli se toimii lentokoneissa, kaikissa kulkuvälineissä, koska on tavallaan ihmiseen itsensä sidottu järjestelmä. Näin ihmisen ei tarvitse välittää mistään muusta tekniikasta, vaan hän voi kulkea vapaasti ilman, että kukaan tietää järjestelmän olemassaoloa ja siten välittää kaiken tiedon ympäröivästä maailmasta ja tapahtumista.

Ihmiset ymmärtävät tekniikan vaarallisuuden laajassa käytössä. Mutta se on kuitenkin arkipäivää monen ihmisen elämässä muodossa tai toisessa. Ihmisiähän on käytetty koekaniineina koko ihmiskunnan historia ajan ja tullaan jatkossa käyttämään vielä enemmän tekniikoiden kokeiluun joko heidän tietäen tai tiedostamatta toimintaa.

Mistä tietoa on saatavilla järjestelmistä?

Näistä löytyy laajat kuvaukset eri kirjoituksista ja stalkattujen ihmisten kuvauksisa eri puolilta maailmaa. Psyykkiset ja fyysiset ominaisuudet on kuvattu tarkasti mm. silent massacre/electronic stalking and mind control in the Usa.

Jokainen voi perehtyä patentteihin ja menetelmiin, eikä tämä mitään salatiedettä ole edes Suomessa, vain suuren yleisön tietämättömyys on ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti