keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Elektromagneettinen kenttä

Ihmisen ympärille voidaan luoda elektromagneettinen kenttä tietyillä välineillä. Ne ovat näkymättömiä aseita ihmisille. Kenttää voisi kuvata atomi-rakenteella.

Ihminen on kentän sisällä, hän saa ääntä eli puhetta ja toimintaohjeita tiettyjen välineiden kautta, eli ulkoisesti, ja hänen oma ajattelunsa siis kysymykset ja vastaukset, toimintaohjeisiin liittyen voidaan tulkita hänen puheensa esiasteen kautta. Näin kukaan ei voi tietää hänen kommunikointiaan muualla olevien henkilöiden kanssa.

Tämä on erittäin tehokas ja monipuolinen tapa kommunikointiin ilman näkyviä yhteyksiä ja ilman kenenkään muun ihmisen tietämistä tapahtumista!

Elektromagnetismia käytetään laajasti erilaisissa operaatioissa mm. sodankäynnissä. Vihollinen voidaan tehdä toimintakyvyttömäksi ja voidaan häiritä kaikkea viestintää ja tietoliikennettä mm. vääristämällä sanomia ja sekä tekemällä fyysistä ja psyykkistä häirintää sotilaille.

Sotilaallisissa tarkoituksissa elektromagneettista kenttää on käytetty Irakin sodassa, ja irakilaiset sotilaat luulivat Allahin puhuvan heille ja pyytävän heitä antautumaan. Tämä on yksi esimerkki käytöstä ja netistä löytyy paljon muutakin tietoa käytöstä.

Elektromagnetismia voidaan käyttää lääketieteellisissä menetelmissä, mm. lihasten ja hermojen stimulointi. Stimuloinnin avulla voidaa rentouttaa lihaksia tai vahvistaa joitakin ihmisten toimintoja.

Elektromagnetismia voidaan käyttää myös vääriin tarkoituksiin. Ihminen voi siis toimia vastaanottajana ja lähettimenä vastoin omaa tahtoaa esimerkiksi häirinnän kohteena. Toisaalta toiminta voi olla tietoista.

Elektromagneettisen kentän olevalla henkilöllä ei ole mitään intimiteettisuojaa, vaan kaikki hänen ruumiilliset ja psyykkiset toimintonsa voidaan lukea ja tulkita. Kaikki voidaan siis kuvata tai äänittää, välittää eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti