sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Koe-eläimenä

Kun miettii menneitä ja näkee kaiken yhä selvemmin, ymmärtää sen kaiken, mikä oli käsittämätöntä muille ihmisille. Kun toiset nyt kertovat kaikesta, mitä tehtiin ihmisen saattamiseksi harhaluuloiseksi ja kaikesta pahasta puheesta, alkaa ymmärtämään monen tekijän summan, jossa ihmisestä todella saatiin monella tavalla harhaisen oloinen ilman, että hän itse oli psykoosissa tai vainoharhainen.

Kun kaikki jutut alkavat selvitä, ja läheltä seuranneet ihmiset kertovat omat tarinansa kaikesta siitä, mitä he ovat kuulleet ja nähneet, sekä tietävät joidenkin ihmisten väärät todistukset ja niiden aiheuttamat seuraukset, ymmärtää kaiken sen laajan kokonaisuuden, jossa yksittäinen ihminen jää todella yksin oman ongelmansa kanssa.

Jokainen hetki on yhä muistoissa ja jokainen teko näkyy sielun silmissä, ne kaikki vaikenemiset ja oudot teot ja tapaukset, jotka vain yksin ollessaan koki, sillä siinä oli tämän pelin sydän, että ihminen ei hoksi alussa todisteita kerätä, tai todisteet tuhotaan, eli olet tarinassasi aivan yksin ja silloin et voi todistaa mitään, mitä sinulle on tehty!

Koko pelin ydin toimi sen kaasuvalotuksen ja hämäävän sosiaalisen median, ihmisten juorujen ja harhakäsitysten verkostossa, jossa luotiin illuusio harhaisesta persoonasta, joka meinaa polttaa talon, ja tuhota kaiken muun, mutta taustalla on paljon laajempi todellisuus ja yhteiskunnallinen ongelma, kaikkine perhe-elämään ja työelämään, sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyvine ongelmineen, joita ei pysty käsittämään, ellei itse ole ollut kaiken keskipisteenä.

Tässä koe-eläimen osassa ihminen jää helposti toiseksi ja häviää taistelun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti