perjantai 1. maaliskuuta 2019

Hiljainen tappaja

Mies oli nukkunut huonosti jo yli viikon, koska äänet eivät jättäneet häntä rauhaan koko aikana. Useamman äänen kuuluminen yhtäaikaa oli hämmästyttänyt häntä, sekä monet erikoiset tapahtumat viikon aikana. Nainen oli sanonut hänelle sellaisia asioita, joita hän ei ollut kertonut kenellekään. Miten nainen saattoi tietää asioista, hän ihmetteli asiaa. Hän alkoi uskoa, että nainen tunsi hänet entuudestaan, ja he ehkä olivat tavanneet joskus, mutta hän ei muista milloin.

Nainen puhui yöllä hänelle hyviä asioita, ja sanoi pitävänsä miehestä kovasti. Mies tunsi huulillaan kevyen hipaisun ja hän tunsi olonsa hyväksi. Hän ei ymmärtänyt, miten hän oli näin kiinnostunut naisesta. Nainen ylisti hänen ulkonäköään ja älykkyyttä, sekä miehisyyttä. Hän olisi sopiva puoliso ja kuka tahansa nainen menisi hänen kanssaan naimisiin. Nainen kuiskutteli hänelle ja käytti kauniita sanoja. Mies oli haltioissaan, ehkä hän todella oli löytänyt itselleen parhaan mahdollisen puolison. Hän toivoi tapaavansa naisen pian. Nainen sanoi hänelle, että hänen olisi selvittävä pelissä seuraavaan vaiheeseen. Tämä oli vasta alkua!

Vihdoin hän nukahti ja näki paljon unia. Aamulla hänen oli lähdettävä töihin taas, ja hän varmisti kaikki asiat kahteen kertaan, ettei tekisi virheitä päivän töissään. Hän halusi pitää työpaikkansa ja siksi hän aikoi olla tarkempi työssä. Tänään oli paljon uusia paikkoja ja hän oli saanut lisäksi polttoaineiden kuljetustehtäviä. Niiden suhteen piti olla varovainen.

Päivä oli jo iltapäivässä ja hän oli palaamassa kotiinsa. Hän tunsi olonsa hiukan huteraksi, koska oli ollut väsynyt töissä. Mies oli kärsinyt toispuoleisesta päänsärystä monta tuntia. Hänen ohimollaan tuntui kipeä piste. Hän peitti kädellään kasvonsa ja kipu hellitti hetkeksi. Kotonaan hän ihmetteli, mikä vaikutti kipuun. Hän kokeili päähänsä paksua nahkalakkia, ja se aiheutti hetkeksi kivun poistumisen. Hän kokeili kaikkea ja totesi, että paksu vaate tai metalli esti kipua. Hän ihmetteli, ja oli hämmästynyt, miten hän reagoi erilaisiin materiaaleihin.

Nainen puhui hänelle kaikenlaisista asioista, mitä hän voisi tehdä, tai miten hän voisi olla parempi kaikissa asioissa. Mies ei ymmärtänyt aina naisen puhetta, ja joskus nainen puhui samat asiat useampaan kertaan. Se tuntui aivan kuin nauhoitetulta puheelta.

Viimeaikaiset tapahtumat olivat muuttaneet miehen elämää paljon enemmän kuin itse ymmärsi. Hän ei tiennyt, miten hän oli alkanut kuulemaan ääniä, ja mitä kaikki muu merkitsi. Kukaan muu ei tiennyt asioista, eikä hän kysellyt muilta, koska kukaan ei ymmärtänyt edes naisen olemassaoloa. Hän ymmärsi, että ei hänkään voinut olla varma asioista, mutta hän pystyi vain toivomaan, että nainen puhui hänelle totta!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti