tiistai 5. maaliskuuta 2019

Hiljainen tappaja

Hän oli ollut koko päivän kiireinen töissä ja palasi illalla kotiin. Hän oli käynyt pikkukaupungeissa, ja hän oli toimittanut tavaroita kauppiaille. Hän oli ollut yhdessä kaupassa hetken aikaa, ja siellä oli kova tungos. Hän kuuli joidenkin ihmisten mainitsevan hänen nimensä puhuessaan, ja hän ihmetteli, miten nämä tuntemattomat ihmiset tietävät hänen nimensä. Hän ei kuitenkaan kysynyt mitään, vaan pohti vain omassa mielessään tapahtumia.

Hänen työpäivänsä oli mennyt hyvin ja autossa hän oli vain kuullut naisen äänen puhuvan hänelle. Nainen ei ollut kovin hyvää seuraa tänään, hän oli jotenkin juuttunut vanhoihin asioihin, eikä hänellä ollut miehelle uutta kerrottavaa. Hän ehkä oli itsekin keskittynyt tänään kiireisenä  päivänä töihinsä, eikä jaksanut kuunnella koko aikaa, vaan keskittyi enemmän töiden vaatimaan asiakaspalveluun. Hän ei enää ollut yhtä keskittynyt koko ajan äänien kuuntelemiseen, vaan hän kuunteli vain jos ei ollut muuta tekemistä. 

Hän selasi netistä kaikkea mahdollista, eikä hän edes tiennyt, mitä hän oli katsellut uutta sieltä. Yhtäkkiä hänen ruudulleen tuli kuva, jossa hän itse esiintyi, ja siinä oli joku outo tilanne mainittu. Hänen kuvansa oli nettiäänestyksessä, ja hän ihmetteli, miten hän on päätynyt tuollaiselle sivustolle. Hän ei ymmärtänyt kuka oli hänen kuvansa laittanut sinne? Miten se oli mahdollista?

Koko illan hän oli mietteissään ja ihmeissään tapahtumista. Hän ei käsittänyt mitään sivustosta, mutta hän päätti olla hiljaa asiasta. Hän oli saanut jo töissä tarpeeksi huomiota muista tapahtumista, joista hän oli kertonut. Hän huomasi, että hänen piti olla varovainen puheissaan. Jotkut pitivät häntä huonona ihmisenä ja hänen tarinansa eivät olleet uskottavia. Ei tavalliselle ihmiselle tuollaista voi tapahtua! Hän toivoi, ettei kukaan muu näkisi sitä sivustoa, sillä se ei ollut hyvä sivusto kunnolliselle miehelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti