perjantai 1. maaliskuuta 2019

Hiljainen tappaja

Yö on ollut merkillinen. Hän on herännyt muutaman kerran yön aikana. Hän kuulee kovan sihinän ympärillään. Hän nukkuu kyljellään, ja heikko napse kuuluu hänen korvissaan. Ääni tulee kuin pieninä sarjoina, eikä hän tiedä, mistä se kuuluu.

Naisen ääni puhuu hänelle koko ajan, ja nainen puhuu taas hänelle perheen perustamisesta ja lapsista. Mies ei ole saanut nukutuksia liki viikkoon kunnolla. Hän ei ymmärrä, että hän on liian väsynyt nukkuakseen. Hän päättää, että seuraavan vapaapäivän hän viettää ulkoillen ja leväten. Hänen on keksittävä jotain muutakin elämäänsä nyt, koska äänimaailma on vienyt hänet näin väsyneeksi.

Mies ei tiedä, mikä aiheuttaa epämiellyttäviä tuntemuksia hänen kurkkuunsa ja rintakehäänsä. Hän ei aina pysty hengittämään, koska joku tukkii hänen hengitystään. Hänen kurkkunsa on välillä karhea, ja hän yskii yöllä. Joku ihmeellinen tauti vaivaa häntä, eikä hän ymmärrä, onko hän allerginen jollekin.

Hän on yrittänyt etsiä tietoja tällaisesta sairaudesta netistä, mutta hän ei ole löytänyt paljoakaan tietoa siitä. Hän on yrittänyt etsiä tietoa sihinästä, jonka hän kuulee korvissaan, mutta siitäkään hän ei ole löytänyt aiheuttajaa. Mikä voi laittaa sihinän hänen päähänsä?

Hän on selvinnyt töistään melko hyvin. Hän on vain sekoittanut tiedon ja hän on tulkinnut väärin muutaman numeron lastatessaan autoa, ja pari laatikkoa on jäänyt kyydistä. Onneksi ne hän voi viedä seuraavalla kerralla, ja asiakkaat ovat ymmärtäneet kiireen ja sen tuoman häiriön töissä. Hän on yrittänyt olla huolellisempi nyt, kun huomasi äänien vaikuttavan omaan keskittymiseensä. Hän ymmärsi, että hänen on tehtävä jotain tämän äänimaailman kanssa, jotta hän selviytyisi työssään paremmin kuin nyt.

Muut ihmiset eivät kuule samoja ääniä kuin hän. Hän ei ole löytänyt äänistä mitään merkittävää tietoa netistä. Hän on kuitenkin nähnyt, että ihmisillä on muissa maissa samankaltaisia kokemuksia.

Hän ei vain osaa löytää oikeita tietoja, koska kaikki tieto on eri kielillä. Hän saa vain vajavaista tietoa asioista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti