perjantai 8. maaliskuuta 2019

Hiljainen tappaja

Äänimaailma oli välillä kaoottinen. Mies kuuli omaa nimeä mainittava, vaikka ihmiset puhuivat omia asioitaan. Hän kuuli joskus jonkun puhelun siten, että joku muu puhuisi hänestä toiselle ihmiselle. Se tuntui oudolta, eihän muut voineet tietää hänestä mitään.

Kipuja oli jaloissa usein. Hän sai tuttavaltaan vanhan avaruuspeitteen, ja se poisti yöllä jalkojen palelun ja kivut! Miten hän keksinyt keinon välttää jalkojen yöllinen pistely!

Pian nainen puhui hänelle taas, ja nainen sanoi, että hänen pitäisi ajaa torin laitaa pitkin huomenna, että nainen olisi kadulla elektroniikkaa myyvän kaupan edessä. Liike olisi aivan uusi ja avattaisiin huomenna!

Mies valmistautui huolellisesti seuraavaan päivään. Hänellä olisi vain lyhyt työpäivä, hän veisi rakennustarvikkeita ja polttoainetta työmaalle poikkeuksellisesti!

Mies lastasi kuorman aamulla ja lähti tavallista myöhemmin liikkeelle. Hänen reittinsä ei menisi torin ohitse, mutta päätti naisen nähdäkseen mennä sitä reittiä!

Tori oli aivan täynnä ihmisiä. Elektroniikkaa myyvän liikkeen kohdalla oli paha ruuhka. Ihmiset eivät pitäneet kuorma-auton tulosta tukkeeksi. He alkoivat huutelemaan miehelle, ja joku hyppäsi jopa lavalle!

Mies etsi katsellaan naista, mutta ei nähnyt häntä missään. Mies tajusi tulleensa jotenkin huijatuksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti