keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Hiljainen tappaja

Hän oli ollut kiireinen työssään,  ja hän oli myöhässä huonon sään ja tavaroiden suuren määrän takia.  Asiakas yritti soittaa hänelle, koska hän ei ollut ajoissa perillä. Hän yritti vastata puhelimeen, mutta puhelimen ruutu oli tummansininen, eikä siihen voinut vastata. Hän yritti painella kaikkia painikkeita, mutta puhelin vain soi, eikä hän nähnyt ruudulla mitään muuta kuin tummansinisen värin.

Hän pysäytti auton ja ihmetteli, miten puhelin soi, eikä hän voi vastata. Lopulta hän irrotti kannen ja akun ja käynnisti puhelimen uudestaan. Silloin hän näki, kuka oli soittanut ja soitti asiakkaalle. Hän sanoi, että hänen puhelimessaan oli jotain vikaa, eikä hän pystynyt heti vastaamaan.

Päivän mittaan tuli muitakin ongelmia. Hän huomasi, että kerran hänen puhelimensa oli sammunut itsekseen. Hän käynnisti puhelimen uudelleen, ja se toimi taas. Hän ei päässyt puhelimella nettiin eikä siinä toiminut kaikki palvelut. Puhelin hidasteli ja jumittui aina hetkeksi ennenkuin hän pääsi asioissa eteenpäin. Hän ihmetteli viivettä palveluissa.

Hän vei illalla puhelimen korjaajalle. Korjaaja kokeili puhelinta ja se toimi oikein hyvin. Hän sanoi, että hän ei tiedä, miksi puhelin on toiminut noin. Korjaajan mielestä puhelimessa ei ole mitään vikaa, hänen autonkuljettajan vain pitäisi itse oppia käyttämään sitä. Hämillään hän palasi kotiin, ja ajatteli, että ehkä asia oli niin.

Hänelle oli tullut myös tietokoneen kanssa ongelmia. Hän ei aina ymmärtänyt kaikkea, miten hitaasti nettiyhteys toimi, tai miksi hänen piti tehdä välillä joku asia uudelleen. Hän sammutti välillä konetta, koska ajatteli, että ehkä hän oli tehnyt jotain väärin. Muutamana päivänä hän oli huomannut punaisen valon välähtävän tietokoneen kamerassa, vaikka hän itse ei tehnyt mitään.

Kuului muutama päivä ja hän löysi oman kuvansa epämääräisiltä sivuilta. Siinä hän katsoi tietokoneen ruutua, ja hänen ilmeensä oli tuima. Hän oli taas mukana jossakin äänestyssivustossa, tai oliko se peräti seuranvälityssivusto? Miten hän oli joutunut sinne, sitä hän ei voinut tietää? Jotain outoa oli tapahtumassa hänelle!

Nainen oli puhunut hänelle viime päivinä, eikä hän ollut kuullut juuri muiden ääntä. Nainen oli kiristänyt otettaan hänestä, ja nainen sanoi, että kohta olisi oikea hetki tavata jossakin paikassa. Hän kyllä ilmoittaisi, missä hän olisi odottamassa miestä. Mies unohti ongelmat tietokoneen ja puhelimen kanssa. Hän oli innoissaan, että vihdoinkin voisi tavata naisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti