lauantai 18. toukokuuta 2019

Hiljainen tappaja

Pakoon, pakoon, pakoon, ei ollut kuin yksi ajatus! Ja hän pakeni koko elämänsä edestä, ei hän tiennyt, miten kaikki kävi, hänen vaatteensa olivat rikkinäiset ja verta valui pienistä haavoista ympäri kehoa. Hän tunsi päässään outoa tunnetta, ja hän ei kuullut kunnolla korvillaan. Hän tunsi kipua kasvoillaan ja silmissä, iho tuntui kuumentuneen ja hän oli kauhuissaan.

Tuska oli valtava, hän oli kokenut jotain, mitä hän ei voinut ymmärtää. Pakoon, pakoon, pakoon, sydän hakkasi lujaa, ja hän pakeni henkensä edestä. Joku oli työntänyt hänet syrjään kuljettajan paikalta, ja mennyt itse sinne hyttiin . Häntä oli revitty vaatteista, hiuksista, ja hän tunsi kipua ruumiissaan. Ihmiset tuntuivat repivän hänet kappaleiksi. Hän pyristeli hetken ja pääsi irti. Hän juoksi hädissään eteenpäin. Hän tunsi valtavaa pelkoa ja väkivallan uhkaa.

Hän pääsi vain vähän matkan päähän, kun tapahtui jotain odottamatonta. Paineaalto tuntui koko ruumiissa, ja hän tunsi kipua ja värähtelyä selässään. Hän tunsi kuinka jotain lensi häntäkin kohti, ja teki reikiä hänen ihoonsa. Liekkimeri oli valtava ja kauhu levisi koko alueelle. Lapset kirkuivat, ihmiset huusivat tuskissaan, ja koko torin täytti sankka savu. Pakoon, pakoon, pakoon, ajatukset takoivat hänen päässään, ei hän voinut pysähtyä, vaikka kipu oli kehossa.

Liekkimeri tuntui polttavan ihmisiä elävältä, ja räjähdys tuntui kaatavan ihmisiä maahan. Hän juoksi pikkukadulle. Hänen oli löydettävä jotain suojaa, verta valuvat haavat tekivät kipeää, ja ihoa poltti. Hän näki narulle ripustetun pyykkiä ja nopeasti hän sieppasi jotain liinan tapaisia, kietoi toisen vartalonsa ympärille ja peitti toisella päänsä niin, että vain kasvoja näkyi vähän. Ei hän ollut koskaan varastanut mitään, mutta hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta nyt.

Hän pakeni eteenpäin, ja äänet eivät jättäneet häntä rauhaan. Miten hullu sinä, miten hullu sinä olet, hullu, hullu? Hän kuuli ivallista naurua ja äänet pilkkasivat hän yhä enemmän. Miten sinä olit noin tyhmä ja menit tekemään kaiken, mitä me pyysimme?

Hän yritti vain selvitä eteenpäin. Ei hän voinut kotiinsa palata, hänen täytyy paeta, eikä hänellä enää ollut mitään, minkä puolesta hän pitäisi edes elää. Hän oli saanut tuhoa aikaan enemmän kuin kukaan olisi koskaan osannut arvata. Miten ja miksi?

Pakoon, pakoon, pakoon, minne hän nyt menisi. Hän pyrki vain eteenpäin, ja pääsi pois kaupungista. Hän yritti löytää edes hetken rauhan jostain autiosta paikasta. Eihän voisi levätä kuin hetken, eihän tiennyt, mitä oli tapahtunut!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti