tiistai 7. toukokuuta 2019

Hiljainen tappaja

Mies oli lyöty usein äänien arvostelun takia. Mies ei ymmärtänyt, miten hänet tuomittiin myös ympäristön taholta, ja äänet myös lannistivat hänet. Hän ymmärsi, että nainen ainoastaan kannusti häntä, mutta usein nainen tiesi hänestä tarpeeksi, että osasi pelata hänen kanssaan oikeaa peliä. Näin mies ei ymmärtänyt varoa naisen ajatuksia, eikä tunnistanut naisen manipulointia, eikä varonut mitenkään puhumasta naisen kanssa. Hän piti naista oikeana ja olemassaolevana ihmisenä, olihan hän nähnyt naisen muutaman kertaa kaukaisesti. Siksi hän ei osannut varoa mitään, mikä liittyi naiseen ja hänen puheisiinsa. Nainen kannusti häntä elämässä ja tuntui olevan ainoa hyvä asia koko jutussa.

Nainen oli oikeassa monessa asiassa miehen suhteen ja hän antoi miehelle neuvoja, ja mies ihmetteli, miten nainen saattoi tietää kaikesta enemmän kuin hän. Nainen oli jotenkin ylivertainen ja hyvä keskustelija, joten mies ei tiennyt, miten fiksun naisen kanssa hän keskusteli. Nainen jopa neuvoi miestä työssä koskevissa asioissa, ja sanoi, ettei miehen kannattanut turhaan murehtia sellaisista asioista, joita hän ei itse tiennyt. Nainen tiesi miehen heikkoudet ja salaisuudet, ja siksi oli vaikea olla luottamatta naisen sanoihin. Hän pystyi puhumaan liian taitavasti kaikesta.

Miehellä oli ollut vaikeuksia useiden ihmisten kanssa. Häntä oli arvosteltu sekä uskonnon että perheen osalta, ja hänellä oli pieni ystäväpiiri. Hän oli mustamaalattu työpaikalla tapahtuneen epäselvyyden takia, ja se sai miehen tuntemaan itsensä jotenkin epäonnistuneeksi, ja syylliseksi tapahtumiin. Monet olivat liittyneet mukaan arvostelijoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti