sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Äänihäirinnästä

Kuulin myös tekniikoita äänihäirinnän tekemiseen. Mielenkiintoista oli tietää, että äänihäirintä on samasta huoneesta tulevaa, jos sen pystyy estämään kuulosuojaimilla. Käytössä ovat nanorobotit, kärpäset tai muut pienet lentävät esineet. Ne siis ovat todellisia äänihäirinnän tuottamisessa, eikä kuviteltuja juttuja.

Niitähän nanorobotteja voi kuka tahansa tilata netin kautta, jos vain osaa ohjelmoida ne. Niissä on nykyisin kaikki tekniikka mukana, ne toimivat sekä lähettiminä että vastaanottimina, sekä varustuksena voi olla erilaisia pieniä teknisiä laitteita, kuten pistämiseen soveltuvat piikit, verinäytteiden tai muiden näytteiden keräämiseen tarvittava laitteisto. Energia-aseet eli pienten virtapiikkien aiheuttaminen jne.

Kuka tahansa pystytään kaappaamaan äänihäirintään monella tavalla. Hiljaiset äänet ja mikroaaltokuuleminen voivat muuttaa ihmisen mieltä ja ihmistä voidaan hallita keinoin, joita kukaan toinen ei voi tietää.

Miksi näitä menetelmiä ei tunneta Suomessa terveydenhuollossa?

Siihen pitää panostaa, että emme ole kehityksestä jälkeenjääneitä enää. Kaikki tekniikka on käytössä ja laajassa käytössä.

Tiedottaminen tekniikoista on avainasemassa. Siksi uusi järjestö ja sen tuoma julkisuus olisi arvokas asia kaikille häirinnän uhreille. Poistuisi turhat mielenterveysdiagnoosit ja muu hoito sairaaloissa. Ihmisten tulisi saada oikeaa tietoa toiminnasta siitä, miten siihen saa apua ja mitä tukitoimia on tarjolla.

Häirintään ei tehoa mitkään lääkkeet eikä sairaalahoito, sairaala ei siis ole mikään turvapaikka, vaan mahdollistaa entistä paremmin häirinnän tekemisen näillä hiljaisilla tekniikoilla! Ihminen on sidottu sinne yhteen paikkaan, eikä voi harrastaa normaalia työssäkäyntiä eikä omia mielihyvää tuovia harrastuksia. Siten sairaala pahentaa kokemusta häirinnästä!

Psykoosilääkitys pahentaa häirinnän kokemusta. Kun terve ihminen lääkitään voimakkailla psykoosilääkkeillä, tulee hänestä vapiseva, kuolaava, hitaasti liikkuva, Parkinson -tautinen olio, jolla tuskin on mitään asiaa sairaalan ulkopuolelle normaaliin elämään. Ei hän voi toimia työssä, ulkoilla tai tehdä mitään, koska hän sidottu ehkä sänkyyn ja pissii housuunsa häirinnän takia. Kaikilla elektronisesti häirityillä oli eilen sama kokemus virtsaamisen ja muiden ruumiin toimintojen häirinnästä!

Jos ihmisiä on maailmassa elektronisen häirinnän tai gang stalkingin kohteena noin 30 miljoonaa ihmistä, niin paljonko heistä asuu Suomessa?

Kukaan ei voi tietää tarkkaa määrää, mutta voisi arvoida, että jollakin tapaa häirittyjä on useista tuhansista noin kahteenkymmeneen tuhanteen ihmiseen Suomessa.

Se 30 miljoonaa häirinnän kohdetta on määränä noin puolet 60 miljoonasta maailman pakolaisesta ilman omaa maata ja statusta!

Määrä on kuitenkin riittävä häiritsemään suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa, ja kaikkea toimintaa Suomessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti