keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Mikrorobottiarmeijat hyvä vastaan paha -fiktiivinen peli

Vain toinen vastaava järjestelmä voi taistella samankaltaista järjestelmää vastaan maailman herruudesta ja tunnistaa toisen järjestelmän olemassaolon ja tarkoituksen, olipa tarkoituksena maailmassa hyvä tai paha, maailman tuhoaminen tai pelastaminen.

Mikrorobotit ovat reaaliaikainen langaton näkymätön ja kuulumaton järjestelmä, jota jotkut ohjaavat tai ohjelmoivat suorittamaan erilaisia tehtäviä. Mikrorobotit ovat varustettu monipuolisesti, ne kykenevät tunnistamaan liikettä, kaikki esteet, tuottamaan puhetta tai muuta ääntä, nauhoittamaan ja näkemään kaiken ympäristössä olevan, niillä on omat suojautusmiskeinonsa muita robotteja vastaan. Ne kykenevät olemaan näkymättömiä ihmissilmille, ja toimimaan salassa kaikelta elolliselta elämältä, siten ne vain ovat olemassa jossakin näkymättömissä ja kuulumattomissa, ja toimivat vain ihmisten ohjaamina sekä hyvässä että pahassa.

Pahojen taistelu hyvää vastaan! Kumpi voittaa maailman herruuden?

Pahat mikrorobotit levittävät tauteja väestön keskuuteen, tekevät ihmisistä sairaita pistelemällä heitä, antamalla sähköiskuja, tai muuta säteilyä. Robotit kykenevät kaappaamaan ihmiset omaan käyttöönsä, antamalla heille suoraan aivoihin sanoja ja käskyjä, muuttamalla ihmisten ajattelua oman mielensä mukaiseksi, he manipuloivat ja aivopesevät ihmisiä. He aiheuttavat yleistä pahoinvointia ihmiskuntaan, varastelevat tietojärjestelmien murtamisella omaisuuksia, tuhoavat voimalaitoksia, ja pudottavat lentokoneita, iskeytämällä heikkoihin virtalähteisiin, tekemällä sähköhäiriöitä kaikkiin voimalaitoksiin ja koneisiin. He pystyvät murtamaan pankkien ja valtioiden turvajärjestelmät, valvontajärjestelmät, ja pääsevät ydinaseisiin käsiksi.

Hyvät robotit taistevat pahoja vastaan. He rokottovat ihmisiä, keräävät ihmisten verinäytteitä, analysoivat sairauksia ja yrittävät parantaa ihmisten hyvinvointia tiedottamalla mahdollisista vaaroista. He yrittävät vartioida ja pelastaa laitoksia ja sairaaloita, ja taistella omalla toiminnallaan pahojen robottien toimintaa vastaan paljastamalla heidän aivopesunsa ja muut ihmisten manipuloinnit ja muut toimet. Hyvät mikrorobotit vartioivat ja pelastavat ihmisiä ilmeisistä vaaratilanteista.

Miten kaikki pelissä etenee? Sitä ei tiedä kukaan.

Tämä on idea tulevaisuudesta, jota ei vielä voi tietää.

Onko olemassa tunnistamisjärjestelmiä pahojen mikrorobottien tai hyvien mikrorobottien toiminnasta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti