sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Ihmisen tekeminen hulluksi häirinnän avulla -kaava

Alussa häirintä koostuu sarjasta tapahtumia, joita muiden ihmisten on vaikea uskoa todeksi! Ne kuulostavat skitsofrenian oireilta tai psykoosilta.

Tällaisia tapahtumia oli mm. naissivustolle laitto, moottoripyörillä häirintä, huutelu kadulla, tai varaamani majoituksen pilaaminen Flores -saarella Casas da Cascata -kadulla, lokakuun alussa 2014. Varasin sieltä kauniin mökin, jonka takana on korkea seinämä ja vesiputous, eikä siellä ollut muuta majoitusta! Tuskinpa sielläkään montaa suomalaista oli matkoilla, ja lienee ehkä helppo selvittää, ketkä tai kuka esiintyi suomalaisena naispoliisina siellä ja sanoi tulleensa sinne minua "paimentamaan".

Vanhemmat voisivat ehkä katsoa omien nuortensa perään, kenen sukua on siellä ollut silloin syys-lokakuussa 2014!? Majapaikan isäntä ehkä muistaisi tapauksen, kun sanoin hänelle, että siellä on muita, ja he saavat maksaa, jotka ovat mökissä. Sanoivat sen olevan varattu, kun yritin pyrkiä sisälle kauppareissun jälkeen. Se "naispoliisi" meni sinne mukamas soittamaan puheluita! Nimet olisivat ehkä vieläkin selvitettävissä, jos kävisi siellä saarella!

Mutta kun alun tapahtumat ovat sellaisia outoja, ei tule kenenkään mieleen, että ne on todella tapahtuneet ja tehty uhrille kiusantekona. Näin toimii nykyaikainen gang stalking, uhrista tehdään vainoharhainen jo alussa näiden outojen tapahtumien takia. Siksi voidaan tehdä vielä paljon enemmän kiusaa ja manipuloida uhria enemmän, ja myös pelottelulla on tärkeä merkitys tapahtumien kulussa.

Kun kokee ja näkee tarpeeksi, tajuaa mihin on vedetty mukaan, ja vain toinen saman kokenut pystyy auttamaan siinä tilanteessa. Muut ihmiset eivät ymmärrä mitään, eikä terveydenhuolto tunne systeemiä lainkaan. Ihminen jää aivan yksin koko tilanteessa, koska kukaan ei usko pelottelua tai outoja tekoja.

Näistä gang stalking tai elektronisesta häirinnästä on paljon esimerkkejä netissä ja useita sivustoja eri puolilta maailmaa. Olen saanut myös kontakteja muihin häirittyihin Suomessa ja voimme vaihtaa kuulumisia tapahtumista. Toinen häiritty ymmärtää, mitä toiselle on tehty ja sama kaava toistuu häirintätapauksissa. Ihminen leimataan automaattisesti vainoharhaiseksi tai psykoosissa olevaksi, vaikka kaikki olisi häirinnän tekijöiden manipulointia ja oikeita tehtyjä tekoja uhrille ja hänen läheisilleen. Kun päälle lyödään voimakas psykoosilääkitys lopputulos on selvä. Uhri kärsii rangaistuksensa kovimman mukaan. On pakkohoidossa ehkä kolme kuukautta tai pidemmän aikaa, kunnes oppii vaikenemaan häirintäkokemuksista ja kaikesta kiusanteosta. Tämä on valitettava tilanne Suomessa.

Kehoitan kaikkia suomalaisia lukemaan ja perehtymään Berliinin konferenssin 2015 materiaaliin, koska siellä on Euroopan tasolla tietoa kaikesta häirinnästä! Vain tietämällä enemmän näistä menetelmistä voimme olla ajantasalla. Rauni Kolbe oli aikaansa edellä ja siksi häntä pidettiin "hulluna" Suomessa, mutta hänellä oli tietoa kaikista menetelmistä. Näistä löytyy tarkat kuvaukset sivustoilla "targeted individuals Canada" tai "voice to skull" tai minkä muun tahansa haun kautta "electronic harassment in Eu" tai "electronic harassment devices" , "silent voices", "mind control" ja monilla muilla hakusanoilla.

Gang stalking on pysyvä ilmiö Suomessa ja nykyiset uhrit tuskin saavat oikeutusta omiin ongelmiinsa omana elinaikanaan Suomessa. Lainsäädäntöä ei ole näistä asioista näköpiiriissä Suomessa, eikä terveydenhuolto tiedä asioista mitään. Siksi voimme toivoa vain voimia kaikille häirintää kokeneille ja kokeville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti