maanantai 20. helmikuuta 2017

Mielenkiintoinen teksti häirinnästä

Jokainen häiritty etsii syitä omaan häirintäänsä ja tietoja menetelmistä.

Itse löysin paljon tietoa seuraavasta tekstistä:

"Silent massacre/electronic stalking and mind control in the Usa"

Tässä kirjoittaja kertoo, kuinka häirintä toimii ja mitä se on, sekä millaisia tekijöitä voi olla taustalla, ja mitä se aiheuttaa ihmisen elämään.

Tärkeä huomio on siitä, kuinka häirinnän kohde ei tiedä pitkään aikaan olevansa häiritty. Häntä on voitu manipuloida jo vuosikausia ennenkuin hänelle aloitetaan fyysinen häirintä. Silloin hän tajuaa, että hänen mieltään on kontrolloitu, ja hän on joutunut keskelle outoja tapahtumia.

Ihminen voi olla uhri monista eri syistä. Se voi olla rotu, etninen tausta, sukupolvi, uskonto, politiikka, filosofiset näkemykset, kaikki ihmisen omat piirteet, eli tavallaan kuka tahansa voi joutua näkymättömän vihollisen uhriksi.

Ihmisestä saadaan mielenhallinnan avulla toisia loukkaava ihminen, hänestä voidaan tehdä kuin Parkinsonin tautia tai Alzheimerin tautia sairastava ihminen. Hän ei tajua olevansa uhri, vaan toimii vastoin muita, koska ei voi ymmärtää häirintää alussa. Siksi häntä on vaikea käsittää, koska mielen kontrollointi tapahtuu siten, että muut eivät voi tietää ajatusten lukemista, hiljaisia ääniä, koska uhri on ainoa joka kuulee hänelle puhutut asiat.

Nämä hiljaiset äänet puhuvat usein koko ajan siis 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena päivänä ja hetkenä. Kommunikointi on koko ajan reaaliaikaista ja jokaista ihmisen ajatusta ja tekemistä arvostellaan.

Jatkuva kontrollointi ei voi olla siis vaikuttamatta ihmisen käytökseen ja ajatuksiin, tai hänen tekemisiin. Ne jopa kehottavat vastaamaan tietyllä tavalla esitettyihin kysymyksiin. Kirjoittaja kirjoittaa kuinka alussa puhe häiritsi paljon, mutta myöhemmin se tuntui lähillä pitkästyttävältä, eikä se enää häirinnyt niin paljon kuin alussa. Tämä lienee tapahtuvan kaikille häirinnän uhreille, ja ehkä häiritsijöiden oma ajatusmaailma kapenee, eli heidän juttunsa eivät enää ole mielenkiintoisia.

Osa uhreistä kuolee tietämättä, että ovat häirinnän uhreja, he vierailevat usein lääkärissä ja kokevat paljon erilaisia fyysisiä kipuja, mutta lääkärit ovat voimattomia heidän auttamisessa, koska lääkitykset eivät auta heitä.

Jos teksti kiinnostaa, kannattaa se kääntää kääntäjällä omalle kielelleen. Ymmärtää kirjoittajan kirjoittavan pitkästä kokemuksesta ja useiden muiden uhrien kokemusten pohjalta. Silloin ymmärtää häirinnän laajuuden. Mitkä tahot mahdollistavat häirinnän rahoituksen ja organisoidun häirinnän, sitä ei aina voi tietää, mutta sillä täytyy olla kuitenkin laaja hyväksyntä eri yhteiskunnissa, koska muutoin se ei olisi mahdollista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti