perjantai 17. helmikuuta 2017

Yhteisövainoaminen

Kenenkään häirityn ei tarvitse tuntea syyllisyyttä tai huonoa omaa tuntoa omasta häirinnästään tai siitä omasta osasta, joka on osunut kohdalle. On ymmärrettävä, että kukaan ei halua olla häirittynä omasta tahdostaan sellaisessa järjestelmässä, jolla ei ole edes oikeaa näkyvyyttä tai julkisuutta suomalaisessa yhteiskunnassa. Se on vain kaikkien hiljaisesti hyväksymä muoto tuomita toisia ihmisiä. Jos ei ole mukana itse toiminnassa, joutuu olemaan mukana uhrien joukossa. Näin toimii yhteisövainoaminen.

Ei ole oikeaa tai väärää, johon ihminen olisi syyllistynyt joutuessaan kiusanteon kohteeksi. On vain sarja tapahtumia, johon hänet on temmattu. Ihminen on manipuloitu, peloteltu ja monin tavoin kaltoin kohdeltu siten, että edes läheisetkään eivät voi tietää outojen tapahtuminen todella tapahtuneen läheisen ihmisen elämässä. Näin kenelläkään ei ole oikeaa tietoa kuin vain itse uhri tietää kaiken sen kiusanteon ja häirinnän, johon on joutunut.

Mikään häpeä ei ole myöntää, että on joutunut häirinnän kohteeksi. Koska itse ei ole voinut vaikuttaa tapahtumien kulkuun aivopesun ja muun manipuloinnin takia. On vain yrittänyt selviytyä jotenkin eteenpäin ja siinä tilanteessa ei voi aina kuin yrittää selvitä hengissä!

Häirinnän kohde on vain jonkun kohteeksi valitsema. Häirintää voivat tehdä laajempi ryhmä henkilöitä tai se voi olla muutaman henkilön organisoima kiusanteko. Ihmisen elämää häiritään kaikilla osa-alueilla, työpaikoilla, perheen sisällä, ympäristössä ja kaikissa harrastuksissa ja vapaa-ajanvietossa. Ihmisen mikään elämän osa-alue ei jää häirinnän ulkopuolelle.

Kaikkea häirintää tehdään ilman omaa syytä, eikä siihen ole mitään selityksiä olemassakaan. Ihminen itse ei voi vaikuttaa häirinnän kulkuun, se on ymmärrettävä jo alussa. Voi vain yrittää elää itse parhaimmaksi katsomalla tavallaan ja tavallista ja normaalia elämää alkuvaiheen kaaoksen jälkeen, sillä alussa ihminen leimataan jo "hulluksi" niin skitsofreniaa muistuttavien tapahtumien takia. Kukapa uskoisi kaikkea sitä, ja siksi jokainen häiritty tulee olemaan häirinnän alkuvaiheessa vielä pitkään psykoosissa tai muussa mielenterveyden häiriössä oleva, ennenkuin tajutaan, että taustalla on jotakin muuta, ja mille ei ole näkyvää olemusta aina edes olemassa. Ihmiset ovat siellä jossakin taustalla, sillä toiset ihmiset luovat toisten elämästä maanpäällisen helvetin!

Lainsäädännöllä voidaan yrittää estää ainakin osittain tätä häirintää. Keinot ovat kuitenkin rajalliset. Kilpavarustelu kaikilla elämän osa-alueilla on nyt niin nopeasti etenevää ja tekniikat ovat kehittyneet huimasti viimeisten vuosikymmenten saatossa. Ihmisillä on erittäin rajalliset resurssit ymmärtää tapahtumia. Siksi tiedottaminen ja avun saaminen olisi tärkeää.

Pitäisi ryhtyä perustamaan tukiryhmiä häirintää kokeville. Kaikki yhteinen kanssakäyminen on häirityille tärkeää ja tietojen vaihtaminen, mutta siinä on oma ongelmansa. Jokainen ottaa tietoisen riskin saadessaan lisää häiritsijöitä itselleen. Näin tämä maailma pelaa, eikä tavallisella ihmisellä ole suuria vaikutusmahdollisuuksia omaan kohtaloonsa.

Näin sairaalassa samassa tilanteessa olevia ja tiesin joidenkin ihmisten olemuksesta tai käyttäytymisestä, että he olivat joutuneet samanlaisen käsittelyn kohteeksi. Sitä ei henkilökunta pystynyt tunnistamaan tai he ummistivat itse silmänsä pelätessään joutuvansa itse kiusanteon kohteeksi!

Jokainen ymmärtää, että ihminen tehdään alun tapahtumissa jo mielenvikaiseksi, siksi kaikki muu toiminta voidaan tehdä ja paljon enemmänkin kuin voisi mitenkään järjellisesti kuvitella, kaikki tekniikat ja keinot ovat liian vaikeita tavalliselle ihmiselle tajuta, näin tämä järjestelmä toimii kaikkialla maailmassa.

Häirittyjen määrä on noin 30 miljoonaa ja se on iso luku, mutta kun ajattelee ihmisten määrää, ei se niin iso lopulta olekaan. Voiko kuitenkin toiminta laajentua eksponentiaalisesti? Se on hyvinkin mahdollista tiedon leviämisen kautta niin hyvässä kuin pahassakin. Ihmiset käyttävät mitä tahansa keinoja hallitakseen muiden ihmisten elämää.

Tämä on pelottava tapa tehdä se ja näillä tekniikoilla voidaa aiheuttaa laajempaa tuhoa aikaiseksi. Siksi ihmisten tulisi itse tajuta osallistuessaan toimintaan, että he voivat lopulta itse joutua vielä laajemman vainon tai tuhon kohteeksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti