maanantai 5. marraskuuta 2018

Hiljainen tappaja

Hän oli kuullut ääniä kaiken aikaa ja hän oli lumoutunut, kun nainen puhui hänelle niin kauniisti. Nainen toisti rakastavansa häntä, ja usein hän tunsi kevyen kosketuksen huulillaan, kun nainen puhui hänelle. Hän tunsi kutinaa ihollaan, ja lievän ilmavirtauksen. Oli kuin kevyt tuuli olisi koskettanut häntä, ja hän on tunsi enemmän ihollaan tuntemuksia naisen puhuessa. Hän tunsi myös olevansa kuin luotu uutta avioliittoa varten, ja hänellä oli seksuaalisia tuntemuksia usein naisen kanssa puhuessaan.

Mutta päivisin hänellä oli usein enemmän fyysisiä kipuja kuin kukaan muu pystyi kuvittelemaan. Häntä pisti polviin, välillä käsivarteen tai olkapäähän, ja hänen kätensä puutuivat joskus. Hänen sormiinsa tai varpaisiinsa pisti terävästi, aivan kuin neula olisi pistänyt kynnen alle.

Hän kuuli autossaan naisen puhetta, mutta vanha mies ja entinen naapuri lapsuudesta puhuivat myös hänelle. Hän kuuli erikoisia ja outoja juttuja omista vanhemmistaan, ja paljon sellaista pahaa, joka pahoitti hänen mieltään. Hänen sukuansa mustamaalattiin ankarasti. Hän ei tiennyt, mitkä asioista olivat todella tapahtuneet. Hän yritti vain selvitä työstään mahdollisimman hyvin, vaikka puhe välillä aiheutti hänelle lieviä muistamisvaikeuksia työssä.

Hän tiesi, että hänellä oli nyt paljon vatsavaivoja, ja hän ajatteli, että jos hänen pitäisi käydä lääkärissä tutkittumassa itsensä. Hän ei voinut tietää, oliko hän allerginen jollekin ruoka-aineelle, vai miksi hänen vatsansa ärtyi niin nopeasti joskus ruokailun jälkeen.

Hän tunsi olonsa hyvin väsyneeksi päivän jälkeen, koska hän nukkui huonosti öitään. Pienen napsahdukset ikkunaan herättivät hänet silloin tällöin öisin, ja hän ei aina saanut nukahdettua heti uudelleen. Jatkuva heräily teki aamuista takkuisia, eikä hän aina meinannut enää ehtiä ajoissa töihin. Hän oli tunnollinen työntekijä ollut koko ikänsä, eikä ollut hänen tapaistaan myöhästellä.

Nyt hän oli jotenkin voimaton tässä tilanteessa. Ehkä lääkärillä olisi lääkkeitä, jotka parantaisivat hänen oloaan, tai auttaisivat hänen kivussaan. Osaisiko lääkäri auttaa häntä äänien kuulemisessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti