maanantai 25. helmikuuta 2019

Hiljainen tappaja

Seuraavat päivät olivat kaaottisia. Hän valvoi, koska äänet olivat muuttuneet erittäin aktiivisiksi, ja mukaan tuli uusia ääniä. Hänelle puhui hänen kaukainen naissukulainen sekä entinen naapuri. Äänet valvottivat häntä yötä päivää, eikä tiennyt, miten ne olivat muuttuneen noin aggressiivisiksi ja hän alkoi noudattamaan ääniä väsyttyään tarpeeksi paljon.

Naisen ääni oli puhunut hänelle pelistä, ja hän oli epätietoinen pelin luonteesta. Pian hän alkoi saada tehtäviä jopa työpäivän aikana, hänen piti näyttäytyä torilla tai käydä jossakin liikkeessä ja ostaa joku tarpeellinen kodinesine tai muuta pientä tavaraa.

Nainen sanoi, että hän voittaisi palkintoja ja saisi lentolippuja ja muita etuja. Tosin ne peruttiin aina seuraavana päivänä, ettei hän ollut tarpeeksi hyvin suorittanut tehtäviä. Elämä kävi nopeasti yllävän raskaaksi ja hän oli niin väsynyt, että meni jopa ajamaan harhaan, kun hän unohti tiet omassa työssään. Nainen oli ajattanut hänet taas tuntemattomaan paikkaan. Hän oli lopulta itsekin vihainen sille, että noudatti näitä käskyjä! Nainen sanoi hänelle, että hänen kannattaisi muistaa perua kaikki puheensä seuraavan juhlapyhän aattona, jos hän kertoi muille voitoistaan tai muusta, sillä eihän vielä voinut tietää, selviääkö hän tästä pelistä eteenpäin!

Sukulaisnaisen ääni vakuutteli häntä, että hän oli sukunsa komea mies, ja ansaitsi kaikki nämä palkinnot, ja että hänen kannatti olla aktiivinen. Tutun naisen ääni sai miehen uskomaan itseensä ja että hänelle on tosiaan hyvää luvattu, ja hän yritti olla naisen sanojen mukainen mies. Mies meni jopa ostamaan tietokoneen itselleen tätä tarkoitusta varten. Vanha mies puhui hänelle tietokoneen äänen kautta, ja sanoi, että hänellä on tuhannesosa parempi kuulo kuin muilla ihmisillä, siksi hän kuuli nämä äänet.

Viikko meni valvoessa, ja hän sai hädin tuskin tehtyä työnsä, ja teki pari pientä virhettäkin työssään. Onneksi ne oli korjattavissa seuraavalla viikolla, mutta hän sai huomautuksen töistään. Hän ei ollut aikaisemmin ollut huono työssään, ja esimies kysyi, että oliko hänellä henkilökohtaisia huolia nyt, vai oliko hän sairastunut? Kaikki pitivät häntä väsyneenä ja sanoivat, että hän voisi olla pois töistä, mutta hän ei saisi palkaa siltä ajalta, jos hän oli sairas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti