maanantai 27. kesäkuuta 2016

Minkälaisia tuntemuksia häirinnällä saadaan elimistöön? - kooste englanninkielisiltä sivuilta!

Ihmistä voidaan yrittää saada voimaan pahoin. Tunne on kuin jokin magneetti vetäisi suolistoa edestakaisin. Tällä voidaan saada suolisto sekaisin, jos ihminen ei opi olemaan reagoimatta. Tulee ripulia tai ilmavaivoja.

Ihmiselle voidaan aiheuttaa kipua jo valmiiksi heikkoihin kohtiin. Mm. nivelrikkoalueet ja muutoin heikot kohdat, repeämät nivelissä tai huonot kalkkiset nivelet ovat hyviä kohteita. Niihin voidaan aiheuttaa lisää kipua.

Pieniä pistemäisiä kipuja voidaan aiheuttaa minne tahansa. Seksuaaliselle alueelle voidaan aiheuttaa polttavaa kipua pistemäisesti. On tunnettava anatomiaa, että voi toteuttaa kipua pienille pistemäisille alueille alapään alueella. Koulutukseen tai anatomian tuntemuksen tarvitaan lääkärin tai muun vastaavan koulutuksen taitoja. En usko, että kukaan osaa näitä pisteitä ilman tarkkaa koulutusta.

Ihmisen saaminen hallintaan tai toimimaan huonosti on kiusaamisen tarkoitus. Elimistön jatkuva kuormittaminen vie paljon voimia. Oman kehon hallinnan menettäminen on kiusanteon tarkoitus. Ihmisestä yritetään tehdä toimintakyvytön.

Ihmisen on vain taisteltava vastaan entistä enemmän. On myös ymmärrettävä, että ärsyttämällä peräsuolen tai virtsarakon aluetta, on ulostaminen tai virtsaaminen ihan normaalia toimintaa.

Seksuaalisten alueiden painelu ja pistäminen voi saada reaktioita aikaan. Ihmisen normaali sukupuolinen toiminta voi joko toimia tai häiriintyä. Mutta naiset pystyvät seksiin normaalisti pääsääntöisesti ylimääräisestä kivusta huolimatta. Miesten kohdalla en tiedä, häiriintyykö tilanne enemmän.

Ihmisen aisteja voidaan huijata. Voi nähdä enemmän kaksoiskuvia, voi nähdä liikettä esimerkiksi vaikka on paikoillaan. Huimauksen tunteen voi luoda myös, eli ihminen tuntee olonsa epävarmaksi, eikä tasapaino ole paras mahdollinen. Korvia voidaan pistellä, aiheuttaa ylimääräistä ääntä korviin, tinnitystä lisätä, rahinaa jne.

Kaiken kaikkiaan häirinnällä voidaan aiheutta ihmiselle onnettomuusherkkyyttä, jos ajattelee korkealla työskentelyä, vapaa-ajanharrastuksia. Tasapainon menettäminen tai lihashallinnan menettäminen voi saada ihmisen alttiikksi tapaturmille. Ihminen voi aiheuttaa liikenneonnettomuuksia, tai menettää tilanteen hallinnan. Ihmisen oma kyvykkyys on ratkaiseva, kuinka hyvin hallitsee oman kehonsa tai tilanteensa häirinnässä!

Ymmärrän, että tärkeässä tehtävässä olevien henkilöiden on kyettävä toimimaan esimerkiksi lentäjien, tai muiden julkisten kulkuneuvojen kuljettajien häirinnästä huolimatta. Häirinnän ollessa voimakasta tulee helpommin virheitä! Kuka tietää, mitä on liikenneonnettomuuksien taustalla? Siksi voi olla sellaisia syitä, jota emme voi tietää!?


Kuka tahansa voi olla häiritty tekniikalla, jota ei ole mahdollista nähdä tai havaita. Vain kohdehenkilö tuntee sen elimistössään. Siksi on hyvä tietää enemmän tällaisesta toiminnasta ja sen seuraamuksista yhteiskunnassa. Uhrihan ei voi koskaan todistaa olevansa häiritty ja se on ensiarvoisen tärkeää tietää, siksi siitä vaietaan, koska uhri leimataan kaikkialla maailmassa vain vainoharhaiseksi.

Tekniikasta on eniten tietoa saatavissa Usassa ja siellä on annettu tuomioita tällaisissa tapauksissa. Erityisesti Usan armeija tuntee ko. häirinnän ja tapaukset.

Isojen maiden turvallisuuspalvelut ovat myös avainasemassa häirinnän tekemisessä.

 Koska itse en tiennyt häirinnän luonteesta tai tekniikasta, siitä seksuaalisesta häirinnästä, jota minulle tehtiin Lontoossa, esimerkiksi pakotetut orgasmit, pistemäiset kivut seksuaalisella alueella, ja kehotettiin puhumaan asioista laajasti Suomessa, minut laitettiin psykiatriseen hoitoon, että saatiin vainoharhaisuus -diagnoosi.

Jälkikäteen ymmärtää laajemmin, että tätä toimintaa tehdään jatkuvasti ja naisia saadaan psykiatriseen hoitoon tällä tavalla. Valitaan yksin matkustava iäkkäämpi nainen, joka ei voi puolustautua tuntematonta vihollista vastaan! Kuka tahansa nainen tässä maailmassa tulee kokemaan vastaavan häirinnän ja olemaan uhri.

Siksi asioista on puhuttava julkisuudessa kaikista epäluuloista huolimatta.  Me emme elä enää missään lintukodossa edes Suomessa!

Jokainen ihminen voi olla se ensimmäinen uhri jossakin epämääräisessä toiminnassa. Ymmärrän, että vaikeneminen asiasta olisi ollut oikeampi teko, kaikesta toiminnasta, mitä tehtiin "body language -koulutuksen"  merkeissä Lontoossa. Eihän tällaista seksuaalista koulutusta ole olemassaan.

Juoni oli se, että asiasta pyydettiin kertomaan lähiomaisille ja tutuille! Se oli pilateko ja seksuaalista häirintää! Se, että se selitetään olevan jotain koulutusta, että tekijät eivät jää kiinni, on ensiarvoisen tärkeä naisten tietää, ja uhreja on varmasti paljon Suomessakin. Koska kukaan muu tiennyt, mitä on tehty, eikä sitä voi todistaa, johtaa uhrin tuomitsemiseen jollakin tavalla!

Olin Lontoossa tammikuussa 2014, 12. - 26.1.2014 kaksi viikkoa!

"Kenen lapsi opiskelee lääkäriksi?"

Olkaa vanhemmat varuillanne, teitä voidaan käyttää erilaisiin kokeisiin!?

Seksuaalista häirintää voidaan tehdä missä tahansa, se onnistuu niin kotona kuin töissä, koulussa, sairaalassa tai kirkossa. Mikään paikka ei estä häirinnän toteuttamista.

Ihmisten on vain tiedettävä, että seksuaalisesti häirityn elämä on vain hetkellisesti häiriintyvää, eikä häirintä ei elämän kannalta ratkaisevaa! On vain opittava elämään sen kanssa!

Jokainen nainen voi siis olla häiritty Suomessakin, koska kukaan ei voi välttyä joutumasta häirinnän kohteeksi.

Oman elämän teoilla ei ole merkitysta häirintään!

"He ymmärsivät jatkaa häirintää 24 tuntia vuorokaudessa aina minun kuolemaan asti, koska he ovat nuoria lääketieteen opiskelijoita? Koska he eivät itse usko kuolevansa lainkaan? Tämä on syy häirintään!? Siksi olen 24 tuntia vuorokaudessa häiritty nykyään."

"Jumalanlapset ovat parempia häirinnän kohteita, koska he uskovat kuoleman jälkeiseen elämään. Tämä on syy häirintään Suomessa! Näin ilmoitettu minulle!"
Nämä ovat vanhoja tapahtumia, mutta kirjoittelen joskus jotain vanhaakin vaikka se olisi neljänkymmenen vuoden takaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti